avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli judecata

Buna ziua, de mai bine de 6 ani, presedintele asociatiei de proprietari initiaza recurs dupa recurs in procesul cu fostul administrator, pentru recuperarea unor sume. In tot acest timp, nu a informat membrii asociatiei privind evolutia proceselor si nici nu a purtat discutii cu acestia privind oportunitatea continuarii actiunilor judecatoresti (hotaririle instantelor fiind, dupa aprecierea presedintelui injuste). In tot acest timp proprietarii au platit cheltuieli de judecata. Incepind cu aceasta luna (intretinerea pe luna august)..o parte din locatari au decis sa nu mai plateasca cheltuielile de judecata.
Intrebarea 1. - Exista posibilitatea ca proprietarii sa nu mai plateasca cheltuielile de judecata, avind in vedere cele de mai sus?
Intrebarea 2. - Suma reprezentind cheltuielile de judecata fac parte ca element component al cheltuielilor lunare de intretinere? Sunt supuse penalizarilo
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:54, 22 Septembrie 2009
1. Nu am postat problema de doua ori.
2. In momentul in care m-am decis sa apelez la aceasta forma pentru a lamurii o situatie, m-am gindit ca voi gasi raspunsuri cu solutii, nu raspunsuri care sa puna la indoiala cele afirmate.
Cu stima....:(
Ati postat aceeasi intrebare pe 21.09.2009 ora 11.17 si ati primit si acolo 2 raspunsuri.
Verificati si vedeti
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata Nic.Cic Nic.Cic Buna ziua, de mai bine de 6 ani, presedintele asociatiei de proprietari initiaza recurs dupa recurs in procesul cu fostul administrator, pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Legea 230/2007 art.45 si art.49 sistemul propriu de penalizari ContSters309565 ContSters309565 Asociatie de proprietari de 3 ani infiintata. In acesti 3 ani de la infiintare sau schimat vre-o 3 presedinti si tot atatea comitete executivesi multe adunari ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata pentru neplata fondului de reparatii de anul trecut? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si numai bine! Am si eu 2 intrebari Fondul de reparatii de la bloc a fost stabilit de catre comitetul executiv, nu de adunarea generala, cum ar ... (vezi toată discuția)