buna ziua...fiti amabili va rog am cumparar un ap prin licitatie publica la anaf in a carui cf erau trecute ca sarcini ipoteci la anaf ,banca si asociatie si despre care mi s-a spus in eventuala adjudecare nu se vor transmite adjudecantului insa in urma disribuirii privilegiilor la asociatie nu a ajuns nici un ban....in momentul de fata doresc sa vand acel imobil dar administratorul si presedintele asociatiei de locatari refuza sa-mi elibereze adeverinta pana nu le achit eu datoria vechiului proprietar...mentionez ca cf acum in urma adjudecarii este liber de sarcini si de la achizitie si pana acum nu am nici o datorie la ei ci sunt la zi cu toate platile...ce as putea face in aceasta situatie ca sa pot obtine adeverinta si sa vand imobilul?va multumesc
nu va inteleg reticenta in ce ma priveste dar ma indoiesc de expertiza d-vs ,eu macar daca nu stiu intreb iar spre cunostinta dvs am aflat acum ca nu e suficient doar sa treci la sarcini o ipoteca ci mai trebuie facuti niste pasi ca sa fie privilegiat in raport cu ceealalti creditori care isi cer si ei drepturile si sa aibe intaietate la imparteala...dar daca tot aveti ceva cu mine spuneti va rog daca banca nu isi ea toti banii vine si mi cere mie ca si asociatia de proprietari?de unde atata, rautate nu inteleg
Intelegeti eronat intrebarile pe care le-am pus. nu am nimic cu dvs., doar am subliniat faptul ca initial ati spus ca asociatia avea o sarcina deschisa in CF iar ulterior ati afirmat contrariul.
Faptul ca am sau nu expertiza nu are relevanta, opinia mea este ca am raspuns destul de pertinent la intrebarile dvs.. Daca nu, mea culpa.
Ideea este ca dvs. ati participat la o licitatie al carui obiect a fost un imobil executat silit in scopul revanzarii, ca sa ne intelegem, ati fost un "investitor" si nu un "speculant".
Numai ca ati fost un investitor neinformat, nepregatit sau insuficient pregatit ptr astfel de tranzactii.
Ati mai participat vreodata la o astfel de executare silita?
Dovada ca nu ati mai participat si ca nu v-ati informat temeinic inainte de a achizitiona un imobil executat si cu datorii este faptul ca nu stiti cum sa gestionati situatia.
Pentru lamurirea noastra, bineinteles, daca sunteti de acord, daca nu este secret, oricum suntem anonimi pe aici, ne puteti spune care este valoarea de piata a imobilului achizitionat, cu cat l-ati achizitionat si cat este datoria la asociatie?
Ne puteti raspunde?