avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare si demisie in aceeasi zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare si demisie in aceeasi zi

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire va rog. Ma aflu in concediu de 2 ani de crestere a copilului conform Cartii de Munca. Deci cartea de munca e in suspendare sau asa ceva. Am semnat cu angajatorul un act in acest sens in 01.10.2008
Acum doresc sa ma angajez la alta firma. Cum procedez cu cartea de munca si cu angajatorul anterior? Semnez reangajare si demisionez in aceeasi zi? Cu ce articol sa fie demisia sa nu am probleme? Apoi cartea de munca mi-o iau eu sau se trimite de la firma la firma? Mentionez ca nu vreau sa stie fostul angajator unde ma angajez eu.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 22:30, 22 Septembrie 2009
Multumesc, asa stiam si eu:sorry:
Reangajarea si demisia in aceeasi zi e posibila si e si in avantajul angajatorului care cu siguranta nu se va incurca cu cele 15 zile de preaviz.

Tinand cont de intelegerea avuta, pentru a lasa loc de buna ziua, eu as anunta cu 15 zile inainte de reinceperea preconizata, ca nu mai sunt interesata sa lucrez. Daca tot va asteapta de un an de zile, e corect sa stie ca trebuie sa caute pe cineva pe postul pe care vi l-au pastrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cic si reangajare madalina40 madalina40 Buna ziua, Sunt in prezent in CIC pana la un an (copilul are 8 luni acum). Mi-am gasit un alt loc de munca decat cel actual si doresc sa demisionez si sa ma ... (vezi toată discuția)
Incetare cic, angajarea la o alta firma aijin aijin Buna ziua. In momentul de fata sunt in CIC pana la 1 noiembrie. In cazul in care doresc sa ma angajez in alta parte pana la expirarea suspendarii, care unt ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil Rocsanaa1 Rocsanaa1 Buna ziua! Sunt in cic pana la cei 2 ani ai copilului,dar doresc sa ma intorc la munca mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ... (vezi toată discuția)