elga50 a scris:
Mergem mai departe:
Art. 22. -
(1) Deponentul garanţiei menţionate la art. 21 alin. (2) nu poate dispune în niciun mod de suma depusă drept garanţie şi nici de dobânda aferentă, decât după îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii: aprobarea descărcării de gestiune privind exerciţiul financiar precedent de către adunarea generală a membrilor asociaţiei de proprietari, precum şi încetarea efectelor delegaţiei menţionate la art. 21.
(2) În cazul în care se constată de către reprezentanţii asociaţiei de proprietari sau de către proprietarii înşişi minusuri în gestiune, asociaţia poate dispune asupra unei sume de bani egale cu cuantumul minusului în gestiune, direct din contul bancar menţionat la art. 21 alin. (2), cu aprobarea scrisă, expresă, anterioară a adunării generale, fără a avea nevoie de consimţământul deponentului garanţiei.
@adriantot Propun sa fie eliminat acest articol.
Buna seara,
Cam greu, cam tirziu dar .... v-am gasit.
Mi-a luat ceva timp sa citesc 16 pagini de comentarii.
De ce sa fie eliminat acest articol? Eu propun sa nu poata fi alese in functia de presedinte si administrator, persoane care nu sunt proprietari directi asupra unui apart din asoc. respectiva. Pe perioada mandatului se va institui ipoteca de rang 1, in favoarea asociatiai, pentru presedinte si administrator. In acest caz nu cred ca vom mai auzi de presedinti sau administratori care au fugit cu banii.
Referitor Art.5 si Art. 7, sa ramina la fel, dar adaugat un alineat la Art.7:
Art.7 (2) Iesirea unui proprietar din cadrul asociatiei de proprietari se face la cererea scrisa a acestuia fara alte formalitati.
Cred ca nimeni nu s-a gindit si la acest aspect. Este dreptul oricarui proprietar ca la un moment dat, fara sa-si vinda locuinta, sa poata iesi din cadrul asociatiei.