Sotia (aproape fosta, :)) mai sunt 29 zile ) stie de acest fapt, si a fost deacord cu acest lucru, am fost ieri si am bagat la divort.
Nu o intereseaza casa si a zis ca daca e vreo data sa divortam pe bune a zis ca nu nui trebuie nimic, exact cum a facut si cu fostul concubin, bineinteles ca nu ma lasa constinta sa fiu nesimtit in cazul respectiv, si ii voi intoarce parte ce ii se cuvine chiar daca bunurile nu au fost cumparata in timpul cazniciei, eu iau in considerare de cand a inceput totul intre noi.
Fostul concubin sta si in ziua de azi in garsoniera care are 1/2 in contractul de vanzare cumparare....
A mai zis "decat sa pierd sansa sa ne mutam la casa "noastra" si pe tine sa te vad la puscarie, mai bine legal !
nu cred ca e o idee buna fiindca sotia se va interesa si va afla ca odata achizitionat dupa divort, apartamentul nu va fi bun comun iar in cazul recasatoririi urmate de un divort pe bune, ei nu ii va reveni nimic; doar daca va recasatoriti imediat dupa acordarea creditului dar inainte de semnarea contractului final (la prima casa aveti nevoie si de antecontract)
Pai si am alta varianta?
Daca e cununata cu mine nu pot face nici un credit ipotecar, deci casa cand o zbura porci, si bani nu avem sa luam cu bani jos.
Ceva sugesti?