avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Datornic asoc.de prop.
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Datornic asoc.de prop.

Ce acțiune pot introduce in instanța care sa-mi permită o expertiza Jud.contabila care sa stabilească legal cit datorez asoc .de prop.
Este vorba de apart.nelocuit de multi ani, si am anunțat asoc.de prop.ca nu mai platesc daca fac calculele cu pierderi apa in rețea , electricitate lift etc.pe suprafața utila a apart.si nu pe numar de persoane cum este legal
Cel mai recent răspuns: mimi56_manolescu , utilizator 18:27, 14 Aprilie 2018
Mulțumesc pentru răspuns.
Am trimis asoc.de prop.scrisoare recomandata cu confirmare de primire in care anunțam ca refuz sa mai platesc întreținerea daca asoc.ilegal si imoral continua sa ma încarce la plata cu diferențe apa la consum 0 .
Am mai trimis si altele , dar au evitat sa la primească .
Am fost nevoită sa le trimit organelor abilitate din cadrul Primariei,e’ mail -URI in care ceream copii procese verbale cu hotaririle adunarilor generale. dar degeaba .
După 3 ani si după ce in ultima instanța , am făcut apel la Avocatul Poporului, Primăria mi -afost trimis procesele verbale .
Așa am aflat ca administratorul a ieșit din sediul asoc.in ziua de incasari pentru 2 minute timp in care au dispărut 2993 lei banii proveniti din incasari. Aceasta pierdere a fost recuperată din fondul de cheltuieli administrative ale asoc.in loc sa fie recuperati din buzunarul administratorului care a neglijat sa închidă usa ( nu S-a intrat prin efracție)
Am sesizat Parchetul , care a considerat ca nu este neglijența in serviciu pentru ca banii nu au fost lăsați la vedere ci erau intr-o cutie.
Prin urmare ,legea se aplica discriminatoriu ....
In unele cazuri doamna JUSTIȚIE , nu este doar legată la ochi , are si dopuri in urechi.
Mai mult , asoc.de prop. a fost premiata fraudulos , ca una din cele mai gospodărite asoc.de prop.din oraș , intr-ucit una din condițiile de participare la acest concurs ,era ca asoc.de prop.sa nu aibă restanțieri. Asociatia avea si are un propietar cu o restanta mare de peste 7000 lei .
La sesizarea mea catre Parchet. acesta mi -a răspuns ca asoc.de prop.nu are restante catre furnizori pentru ca acestea au fost plătite din fondul de rulment.
Ma întreb , de ce eu acum cind am proces in instanța in care am cerut expert contabil care sa calculeze exact restantele mele , îmi cere sa platesc penalitati , daca asoc.nu a fost penalizata ?
Prin aceasta descriere am vrut sa dau exemplu pentru cei ca mine , dar este possibil sa le dau idée si altor administratori de asoc.de prop.?
( cu ultimate remarca , am fost rautacioasa , recunosc, )
Stiu ca sint si multi administratori de bloc care-si fac datoria in mod exemplar .
Recititi ce am scris in mesajul meu anterior, citez: "Trebuie studiata hotararea judecatoreasca, care ar trebui sa contina mentiuni legate de repartizarea in continuare de pierderi de apa in cazul apartamentului dvs., nelocuit, cu consum zero inregistrat de contor...."
Nu trebuie sa platesc pierderi apa la 0 persoane , O consum, este aberrant sa platesc .
Asa a considerat si instanta .
Mi -au fost restituiti banii care I -am platit si nu trebuia.
Am micsorat citimea ceruta de la 2000 la 500 , ca sa nu pun presiuni pe vecinii mei din bloc cu care am convietuit mai mult de 40 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit de multi ani - platesc pierderile de apa Lilianabene Lilianabene Buna ziua, Cred ca m-am saturat sa merg luna de luna la asociatia de care apartine apartamentul parintilor mei care este nelocuit de 6-7 ani si sa platesc ... (vezi toată discuția)
Deși suntem plecați din țară și apartamentul este nelocuit, lunar apar pe listă pierderi de apă. de ce trebuie să le plătim dacă nu consumăm nimic? Andra_24goody Andra_24goody Buna ziua. Suntem plecati din tara insa avem un apartament in care nu locuieste nimeni. In fiecare luna desi sunt declarate 0 persoane la asociatie ne vin ... (vezi toată discuția)
Decizia poate fi atacata odata cu fondul mimi56_manolescu mimi56_manolescu Va rog, sa-mi spuneti ce inseamna exact? 1 . Pot ataca decizia judecatorului de à nu accepta expertiza financier contabila a unei asoc.de prop. la ... (vezi toată discuția)