avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... e calomnie cuvintul \"curva\" dar nerostit?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

e calomnie cuvintul "curva" dar nerostit?

Buna seara. Sotul meu, usor coleric, a insinuat ca o anumita domnisoara de unde a lucrat, traieste cu un calugar, deci sunt iubiti. Acea domnisoara l.a dat in judecata si o dauna de 500milioane vechi. Intrebarea mea este: daca ea, are c.m.legal, de unde reiese ca e virgina, dar toata lumea, cunostintele, enoriasii bisericii de unde e calugarul stiu ca sint impreuna aproape zi si noapte, merg in excursii impreuna, etc, cum poate demonstra sotul meu ca ei intretin relatii sexuale, altfel decit normal, deci ea nu e ce pare a fi? Si, oare un certificat m.legal, nu poate fi "cumparat"? Se poate cere un alt control?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:13, 29 Mai 2017
În cauzele civile, administrative, comerciale, precum și în litigiile de muncă sau de asigurări sociale, persoanele care nu-și pot permite un avocat sau alte cheltuieli inerente accesului la justiție pot să ceară de la stat acordarea unui ajutor judiciar.

Gasiti informatii in linkul de mai jos

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri dm1.ro dm1.ro Buna ziua. Am fost agresat verbal,si impins si dat afara dintr-un spatiu public. Eu, recunosc, am lovit persoana care m-a agresat in zona fetei. Asta s-a ... (vezi toată discuția)
Preotii incotro? mariaburete mariaburete Ce ne facenm cu preotii care din ce in ce maresc taxele (bisericesti).De curand tatal meu a decedat (1 luna),si preotul din sat fara nici o jene ne cere atatia ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)