Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →
pentru tura de noapte depozitul trebuia sa anunte itm.Cum nu exista la ei program de noapte de ce sa verifice noaptea? ar verifica daca noaptea ar avea loc accident de munca si cineva ajunge la spital si are curaj sa-si mentina declaratia...teoretic constat ca drepturi aveti, dar obligatii si aici marefer la cele morale...s-a mintit in colectiv dar daca erati oechipa era altceva...de ce va lamentati ? si eu am avut anul acesta control de acest gen la locul de munca am dat declaratii pe proprie raspundere e un formular tip nu a venit ca o reclamatie ci a fost o actiune tematica a itm la nivel national.trebuia sa completati formularul corect dumneavoastra si atunci ar fi vorbit si ceilalti.curios dar dupa ora 16 nu livrati medicamente si cu regret va spun ca seful de depozit nu e organizat.recunosc ca atunci cand ajunge importul e mult de munca dar organizarea este totul.farmacistul sef de depozit sta/gestionarul sef sta/soferii stau/farmacistul de la calitate sta si atunci cine lucreaza?doi muncitori necalificati iar ceilalti asteapta sa inregistreze stupefiante psihotrope etc iar cel de la calitate nu a vazut ca are prospect de drajeuri in cutia de supozitoare.stiu cum e si va explic de ce lucrati.imi pare rau dar e adevarul tot despre aceasta Romania pe care o tot acuzam fara sa ne analizam propria atitudine si comportamentul pentru ca numai asa se va schimba ceva.