Bună ziua, am un copil de 15 ani , cu care nu mă mai pot înțelege sub nici o formă. Problemele au ajuns într-un stadiu grav, cu amenințări...etc. Menționez că sunt divorțată, am custodia exclusivă a copilului. Fostul soț nu vrea să o crească. Ce pot face pentru al obliga să o i-a spre a o crește în continuare el. Eu nu mai pot să mă înțeleg cu copilul.
Vă mulțumesc !
Sau tatal initiaza actiunea de schimbare de domiciliu, dvoastra treceti la plata pensie si drept de legaturi. Si faceti dvoastra o intampinare de achiesare la pretentia reclamantului.
Copilul este o foaie alba in care noi parintii începem sa scriem. Daca dupa un anumit timp nu ne place ce citim nu este vina copilului cu siguranta... Daca nu mai stiti cum sa procedati cu copilul dvs. cereti ajutorul si incercati sa urmati acele sfaturi. Toate eforturile pe care le veti face sunt pentru copilul dvs. si pentru viitorul lui. E carnea dvs. Nu il pasati unul altuia oricat de greu ar fi. Cum poate reactiona un copil respins de propria mama?
Îmi cer scuze, nu vreau sa rănesc pe nimeni. Încerc doar sa va spun ca puteti găsi o cale sa comunicati cu copilul dvs. doar sa doriti cu adevărat,sa gasiti solutii. Va spune asta părinte ce a trecut prin aceleasi probleme dificile.
Fiecare caz este aparte.Aveți dreptate , copii sunt victimele neînțelegerii dintre adulți...dar câteodată lucrurile degenerează. Fiecare om are limitele lui. Nu am dorit să expun povestea vieții mele și motivele pentru care am ajuns în această situație. Fiecare interpretează din punctul lui de vedere, dacă este sau nu corect acțiunea mea.
Eu am cerut un ajutor juridic, pentru care vă mulțumesc mult !
Cu respect !