As dori sa aflu temeiul legal in baza caruia pot actiona in instanta vecinul de deasupra apartamentului meu care,refuzand sa remedieze defectiunea de la conducta de scurgere(reteaua de canalizare),imi deterioreaza tavanul din baie.Preci-
zez ca a dat declaratie scrisa ca defectiunea,respectiv degradarea ,provine de la apartamentul sau,declaratie in baza careia o societate de asigurare m-a despagubit
pt.zugravirea baii.Necazul este ca nu pot purcede la zugravire intrucat actualmente
nu mai recunoaste ca defectiune provine de la el,refuzand sa repare conducta.
Se cere o expertiza tehnica in instanta si se stabileste a cui e culpa.
Recunoasterea scrisa este o dovada, marturia unui reprezentant al asociatiei este si aceasta de luat in seama.
Instanta va stabili culpa, nimeni altcineva. Asta in cazul in care vecinul de sus nu-si repara teava si produce paguba permanenta celui de jos.
Pe teren, daca nu se ajunge in instanta, se poate dovedi foarte usor, cu ajutorul unui instalator, de unde provine necazul. Nu trebuie sa se demonstreze stiintific daca pe Marte e viata sau nu. E o simpla teava care curge si produce pagube.
Lucrurile devin dificile atunci cand oamenii tind sa spuna NU si in fata evidentei.
Distrugere?
mariussika
Buna seara, acum 2 zile am chefuit intr-un bar cu niste baieti cam mult la un moment dat m-am rezemat de un aparat mecanic care a cazut pe jos stricandu-se ... (vezi toată discuția)