cyan a scris:
Puteti sa depuneti dimineata adresa la primarie si apoi sa comunicati instantei ca ati solicitat primariei sprijin in aflarea componentei comitetului executiv si anexati copia adresei inregistrate la primarie. Precizati ca nu ati putut afla de la asociatie datele de identificare ale membrilor si puteti cere instantei sa trimita asociatiei solicitare pentru comunicarea componentei CEx.
Iar am primit o citație de la Tribunal în care mă obligă să aflu adresele membrilor Comitetului Executiv !
Dar noi nu știm nici componența și nici numărul acelor membri, mai ales că li se anulează Adunările Generale aproape în fiecare an !
Am cerut Instanței să notifice șefii asociației (care sunt dați în judecată) să le ceară adresele, dar cred că grefiera n-a înțeles că și legea permite asta, mai ales că noi nu știm cine sunt membrii Comitetului Executiv, deoarece nu s-a afișat niciodată vreo decizie a lor la Avizier.
Ce putem face, știind că șefii Asociației nu ne dau nicio relație, ba chiar refuză să răspundă la petiții de tipul ăsta !