MIHAI GRIGORE a scris:
In cadrul unui proces de divort cu scantei partile se improasca cu noroi fara scrupule! Este de inteles pentru ca temperatura intracraniana creste exponential cu minciunile aruncate de cealalta parte!
:offtopic:
=D>
Romania Inedit vreau sa va multumesc pentru exemplul dat!
Mi-ati inveselit efectiv seara!
=D>
Din pacate exemplul pe care l-am dat este unul cat se poate de adevarat ! :((
Daca o minciuna este repetata de mai multe ori , opinia publica inclina sa creada ca povestea are si un sambure de adevar , ca oricare alta poveste , si cu cat minciuna este mai gogonata , cu atat este mai usor de crezut .
Dupa o perioada , protagonistul intamplarii pe care l-am dat de exemplu , a ajuns sa fie banuit de vecinii de scara si colegii de serviciu , asta ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca fiecare gest si fiecare vorba ii era interpretata , iar persoanele de sex feminin din anturaj se comportau de parca s-ar fi asteptat in orice clipa ca respectivul sa le faca propuneri indecente sau (si ) sa le violeze , avand in vedere faptul ca sotia lui a declarat ca respectivului ii placea sa o traga de sutien , ca i-a rupt chilotii in repetate randuri , aducand si martori care sa sustina aceasta afirmatie ( cu toate ca s-a dovedit ca martorii nu vazusera cand impricinatul rupea la chiloti sau macar tragea de ei ) .
Cum o putea sa declare cate unele ca sotul ii da de cel putin trei-patru ori pe zi o palma peste fese si ca o tragea de parul pubian inainte sa faca dragoste ? Probabil omul o tragea de ... par , :"> ca sa se convinga ca ea nu umbla cu falsuri sau avea motivele lui !
Cand s-a blocat liftul cu mine , respectivul si inca o proasta din cartier , proasta a inceput sa tipe instantaneu , si norocul lui am fost eu , pentru ca atunci cand ea a intrebat dupa ce a terminat de tipat "Si acuma ce facem ? ", eu am raspuns "Acuma o sa te f***m ca sa umplem tara de proaste ca tine ! ".
A tacut instantaneu pentru ca tocmai atunci a realizat ca mai sunt si eu in liftul ala , cu toate ca sunt destul de crescut , si si-a dat seama ca din cauza ei s-a blocat liftul , pentru ca isi agatase geanta de usa si cand a tras , liftul s-a blocat intre etaje.
Va dati seama ca daca era doar respectivul cu proasta se lasa cu acuzatia de viol ?
Probabil daca nu intram in lift si eu , proasta urca pe scari pana la etajul opt !
Acum vad ca sunt prieteni si el de abia asteapta sa se termine cu greva ca sa divorteze in aproape orice conditii . :O
Orice ar fi martor nu ma duc pentru ca am altceva mai bun de facut !