avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e normal sa dureze o succesiune 7 ani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e normal sa dureze o succesiune 7 ani?

buna ziua ,ma numesc Bicosu Corina,si sunt intr-un proces de succesiune de 7 ani dupa uram tatalui meu.eu sunt unica fiica mostenitoare si sotia supravietuitoare,respectiv mama mea vitrega.eu stau cu chirie de 7 ani si sotia locuieste in vila .se tergiverseaza acest proces de 7 ani,eu nu pot beneficia de nimic cu toate ca suma pe care ar trebui sa mi-o dea drept sulta e cam de 100 de mii de euro in urma expertizelor ,dar dureaza de 7 ani,eu stau cu chierie ,ea sta in casa iar toate expertizele sunt masluite,valoare constructiei si a terenului sunt subevaluate .dansa nu are sa imi dea sulta,dar nici nu vrea sa vanda casa sa impartim in cotele legale.ma taraste in acest proces de 7 ani si mi-a spus ca ma va mai lungi inca 3ani.ce pot face sa finalizez acest proces mai repede si in conditii corecte,nu cu mita data .ca sa se evalueze corect ce pot face ?multumesc ,ajutati-am ca sunt efectiv disperata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:59, 26 Septembrie 2009
bicosu corina a scris:

care expert motiveaza mai bine cum?ca expertiza facuta de expertul desemnat de tribunal are 2 valori si cea facuta de expertul parte are valoarea cea MAI APROPIATA DE ADEVAR.DUPA CE CRITERII SE ALEGE DE CATRE JUDECATOR CARE ESTE EX;[PERTIZA CU VALOAREA CORECTA?ca asta nu inteleg.am avut expert parte.o singura data s-a casat cu trimitere spre rejudecare pana acum.si avocat am angajat si acum si am avut mereu avocat.


Nu e chiar cum zice JH.
Nu prea vad cum ar fi posibil asa ceva.

Avocatul putea sa va apere in functie de motivarea si cancluzia expertului dvs.
Din ce spuneti se pare ca nu ar fi reusit.

Pana la urma eu cred ca va iesi ca dvs.
Nu se poate sa nu prindeti si un avocat care sa va castige procesul.
Probabil este numai o chestiune de timp.
Dar nu ma refer la inca 7 ani.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare raport de expertiza in cale de atac apel-respins ca netimbrat anadanaila anadanaila pe rolul unei judecatorii am avut o actiune de partaj judiciar, valoarea masei de partaj apreciind/o la suma de cca.15.000 lei avand in vedere ca valoarea de ... (vezi toată discuția)
Sfat pt. o mostenire lotuss lotuss Am mostenit o jumatate de garsoniera in 2008,ladecesul tatalui meu,in care locuieste de citiva ani o verisoara.Garsoniera este in acte, acum ,50 % a mea si 50% ... (vezi toată discuția)
Probleme in partaj - valori duble la evaluarea imobilului si a manoperei pentru imbunatatiri ContSters301351 ContSters301351 Buna ziua! Sunt in partaj cu fostul sot pt un imobil bun propriu .In actiune el pretindea ca a fost demolat respectivul imobil si ca s-a construit altul in ... (vezi toată discuția)