eferalgan a scris:
Eu am crezut ca este o situatie atat de evidenta, incat instanta imi va da dreptate imediat, la primul termen.
Ehehei, se vede ca nu ati avut de-a face cu sistemul justitiar din RO!
V-am spus, daca nu aveti cunostinte juridice si nu v-ati mai lovit de "sistem" veti ajunge sa vorbiti de unul singur "am avut dreptate, am avut dreptate,...".
Functie de cuantumul sumelor solicitate apelati la serviciile unui avocat sa va lamureasca cu hartiile "in fata" daca aveti sau nu sanse de succes.
Noi discutam doar din punctul dvs de vedere, nu stim ce inscrisuri (documente) a depus reclamantul in instanta.
Daca instanta i-a solicitat sa prezinte modul de calcul se poate intelege ca nu a convins instanta cu ce probe a depus.
Ideea este ca neapeland la serviciile unui profesionist nu ati cerut in intampinare chiar tot ce trebuie, ati solicitat
respingerea pretentiilor reclamantului, sa restituie sumele incasate sub forma de penalitati, plus dobanda legala si sa achite cheltuielile de judecata.
insa nu ati solicitat exact ce trebuia, temeiul legal al incasarii penalitatilor (prin solicitarea doar a sumelor incasate sub forma de penalitati ati recunoscut in fapt ca i-ati platit si trebuie sa ii platiti anumite servicii si utilitati furnizate).
Daca in intampinare ati fi solicitat ca reclamantul sa prezinte temeiul legal al incasarii intretinerii si penalizarilor ati fi ajuns la clauza cheie din tot contractul, "raporturile de administrare". Ce sunt si din ce sunt compuse!