avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Magazin in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Magazin in scara blocului

Presedintele scarii vrea sa ofere un spatiu de cativa mp care se afla imediat la intrarea in scara blocului cuiva care sa-si inchida cu tamplarie pvc si sa-si faca acolo un magazin .
Noi , proprietarii nu am stiut nimic .
Care este procentul celor care ar trebui sa-si dea acordul pt ca presedintele sa poate sa continue acest demers ?
Sau ce putem face noi cei care nu suntem de acord ?

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:05, 30 Septembrie 2009
Noi nu suntem de acord sa se faca comert in scara blocului .
Cred ca esti un pic cam radical cand spui ca voi nu sunteti de acord sa se faca comert in scara blocului.Comert nu inseamna doar vanzare de bauturi alcoolice.De exemplu noi avem holul inchiriat pentru un mic magazin cu articole de cu papetarie.Este si curat si liniste si ne luam si bani.Simplu.
:offtopic:
O sti @lael ce-o sti ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu depozitare pe scara blocului - problema! lexanu lexanu Buna seara! Multumesc pentru faptul ca citit aceste randuri in primul rand. In al doilea rand doresc sa aduc in cunostinta dumneavoastra o problema foarte ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru amplasare banner in dreptul apartamentului ClaudiuCloud ClaudiuCloud Buna ziua, Dorim sa aplasam un banner pe fatada blocului, in dreptul apartamentului unde avem inchiriat spatiul de birou (balcon, colt bloc, fata ... (vezi toată discuția)
Chirie perceputa de proprietari de la asociatia de proprietari care foloseste o incapere comuna din scara blocului hhs hhs Ce trebuie sa declare proprietarii apartamentelor dintr-un bloc daca percep o taxa de folosinta a unei incaperi comune ? Ce consecinte legale sunt? Ce trebuie ... (vezi toată discuția)