avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentara - poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentara - poprire

Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul introducerii actiunii. Am trimis o notificare catre locul de munca al fostului sot impreuna cu o copie de pe hotararea judecatoreasca. Intrebarea mea este daca angajatorul poate refuza sa ii opreasca fostului sot 25% din venituri? Va multumesc!
Si eu de unde stiu care este venitul tatalui pentru ca minorul sa primeasca suma corecta?
Executorul va obtine printr-o adresa veniturile salariale obtinute.
Ulterior, pensia restanta va fi calculata.

Multumesc!
Da, executorul...poate obtine. Dar nu e pe gratis. Cam 600 avans de curiozitate din partrea dvoastra. Daca nu iese vreun plus, paguba e a dvoastra.
Nu e vorba de paguba. E vorba de aplicare corecta a unei hotarari judecatoresti si de dreptul copilului meu.

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Cat ar trebui sa dureze executarea silita dupa ce a fost aprobata de judecatorie? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara DIMARAMONA35 DIMARAMONA35 Buna ziua! Am un baiat recunoscut de tatal lui care este major de nici o luna de zile,as vrea sa stiu daca il poate da in judecata pe tatal lui pentru ... (vezi toată discuția)