avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stabilire salariu administratie publica ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stabilire salariu administratie publica locala-01.07.2017 conform L 153/2017

Buna ziua.
Are cineva idee cum se stabilesc noile salarii din administratia publica locala incepand cu 01.07.2017.
As vrea sa fie o discutie sa vedem mai multe puncte de vedere.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:35, 17 Iulie 2017
Nici dacă avem un regulament propriu referitor la acordarea sporului, nu-l putem păstra până la aprobarea regulamentelor de către ministere? Dispoziția Primarului privind aprobarea regulamentului este teoretic în vigoare....Sincer nu prea am încredere că vor respecta termenul de 60 de zile și este unicul spor de care beneficiem #-o
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2017
Butterfly2014, utilizator
Si la noi e singurul spor pe care, din pacate, nu mai avem temei legal sa-l mentinem .
Vom incerca sa stabilim salariile de baza incluzand si contravaloarea sporului .
Avem un trist exemplu Legea 284 care prevedea tot asa, regulamente de acordare, care au fost amanate de la un an la altul si nu au mai aparut nici pana in ziua de azi :))
Având în vedere că la alte primării s-a stabilit acest spor, dar și multe altele până și primariilor, am să fac tot posibilul să-l păstrăm. În caz contrar, unele colegi ar primi chiar mai puțin decât până acum și nu mi se pare corect. Am pierdut deja mult prea mult, pentru că nu am riscat. În cel mai rău caz, dacă Prefectura nu va fi de acord, o să modificăm dispozițiile de încadrare sau ne judecăm. La unele primării sunt pregătite deja proiectele de hotărâri, cu greșeli mult mai grave decât aceasta.
Bun. Si daca voi castiga sporul de confidentialitate ori dispozitiv in instanta, nu-l acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
De la ce dată se va aplica art.23 din legea nr.153 /2017 ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne lămuriți cu privire la următoarea situație: - dacă în cazul de față a fost publicat - - în Monitorul ... (vezi toată discuția)