Buna ziua,
Suntem casatoriti de opt ani, avem trei copii minori superbi, dar noi nu mai putem forma un cuplu.
Stiu ca ideal ar fi sa mergem impreuna sa depunem actele si sa ne intelegem...Dar daca el nu este de acord si vrea sa imi faca zile negre, ce sanse sunt sa pierd copiii? Deocamdata eu sunt in concediul de ingrijire copil, iar in perioada dinainte tot el era cel care avea un salariu mai mare...
Vreau sa se termine cosmarul din casa noastra si sa isi vada fiecare de viata lui. Dar nu imi doresc sa platesc pentru asta cu copiii mei. Daca exista vreun risc, prefer sa raman aici, si sa ne chinuim reciproc...
As vrea sa merg sa incep procedura, dar mi-e teama.
As vrea sa ma ajutati din experienta dvs. si sa-mi spuneti la ce sa ma astept.
Va multumesc!
daca sunteti hotarata in acest sens, puteti introduce actiune de divort din culpa comuna sau din culpa sotului.
actiunea se depune la judecatoria ultimului domiciliu comun al sotilor .
taxa de tb este de 39 ron + tb judiciar + onorariu avocat .
va fii un proces greu si de durata avand in vedere ca exista trei copii minori :((
oricum decizia va apartine si numai dvs sunteti in masura sa considerati daca aceasta casnicie mai are sau nu sanse de continuitate :(
Divort
dima_iuliana
Buna seara!
O prietena a mamei mele se afla intr-o situatie delicata.Acum 3 ani a plecat la munca in Italia din cauza saraciei lucii in care traia,cu acordul ... (vezi toată discuția)