Buna ziua.
Locuiesc la parter, unde sunt inca 2 apartamente precum si o camera cu destinatie uscatorie. Problema e ca acea camera este folosita de catre o SC in baza unui "contract de inchiriere" din 1996 cu Asociatia de locatari, contract care este incheiat pe termen nelimitat, fara specificarea vreunui pret, cu obligatii in sarcina SC, de plata a chelt comune, intretinere "pe cat posibil" subsolului si de zugravire a casei scarii, o data pe an, "in functie de necesitate".
Se precizeaza in contract ca Asociatia se angajeaza sa lase in posesie exclusiva si sa nu il tulbure, nici in caz de schimbare a Comitetului Asociatiei, avand un tabel cu consimtamantul locatarilor de la nivelul anului 1996.
Nu stiu la momentul actual daca SC se mai bucura de "sustinerea" presedintelui, administratorului, sau Ad. Gen , insa in mod cert respectivul "contract" este anulabil in instanta.
Precizez ca respectiva SC foloseste acel spatiu ca depozitare, nu cred ca e declarat la Registrul Comertului ca punct de lucru, Iar eu nu ma invecinez direct (pereti) cu acest spatiu.
Ideea e ce modalitati am de a actiona in instanta pentru anularea respectivului contract si evacuarea SC, daca nu ma bucur de sprijin din partea staff ului? Sau ce varianta am ca acel spatiu sa revina locatarilor cu destinatia sa originala?
Va multumesc.