avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lnscriere copil la scoala fara acordul sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lnscriere copil la scoala fara acordul sotului

avand custodie comuna fosta sotie a inscris copilul la scoala fara acordul meu, practic nu stiu unde este inscris. ce pot face in acest caz?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nene, esti turc? Nu exista sanctiune ptr asa ceva! Nici amenda de mii de euro si nici ani grei de puscarie! Vrei sa pricepi, bine! Vrei sa incerci contariul, iarasi bine! Vrei sa schimbi legile ca sa fie mai drastice, f bine! O multime de variante....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Felicitari sincere asaofi pentru raspuns. De la oricine vine, pentru mine logica este doar de admirat, cu atat mai mult cu cat e foarte rara.

Si dupa cum spuneam, desi de minim 2 zile utilizatorul a aflat cum si unde se poate interesa despre scoala la care este inscris copilul, interesul ramane acelasi precum corect l-am intuit: Nu ce face si unde e copilul, ci ce i-ar putea face si cum mamei!
Un rand nu exista despre scoala, invatatoare, distanta de casa, adica chestiuni ci privesc copilul. Totul este despre ce ar putea face sa o pedepseasca pe mama.
Daca continuati asa, va spun sincer, si daca fosta sotie nu e slaba de inger, va veti alege cel mult cu o invitatie la nunta. Incercati sa gasiti calea dialogului pana nu transformati totul intr-un camp de lupta. Parerea mea.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
proastasatului, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Educatia copilului, autoritate parinteasca comuna ionelpo906 ionelpo906 Buna seara Ma aflu in urmatoarea situatie : divortat,custodie comuna,copil minor - 8 ani impliniti.Mama refuza orice implicare a mea in viata copilului - se ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort e necesara in actele copilului la scoala? Anom Anom Buna ziua, Baietelul meu, provenit dintr-o casnicie anterioara care s-a terminat acum 4 ani e acum inscris in clasa pregatitoare la o scoala de stat. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortat de fosta sotie de dinainte de a se naste ... David77_ David77_ Buna ziua, sunt divortat de fosta sotie de dinainte de a se naste baiatul. Avem custodie comuna 50%-50% dar fosta nu respecta nici custodia nici programul de ... (vezi toată discuția)