Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Eu fumez cam bilunar:O Nici eu nu stiu de ce. Atunci fumez aproape un pachet...
Fac un fum ca nici nu vad ce scriu...Pot sa spun ca sunt nefumatoare?! Ca fumatoare nu par a fi...
Nu fumez niciodata in public - indiferent ca e local sau nu. Daca as sta in permanenta intre oameni (24 din 24), nu cred ca mi-ar mai arde sa-mi aprind vreo tigara. Ma simt stanjenita. Am avut perioade cand nu am fumat luni la rand. Acum, de exemplu am pachetul in fata, desfacut, dar nu ma intimideaza:D
Inteleg perfect situatiile de genul :"nu ma pot lasa de fumat".:) Numai cine nu a trecut printr-o astfel de stare nu intelege!
De curand, o prietena a ramas insarcinata si este "fumatoare"...si...nu are de gand sa renunte ba chiar "parca fumeaza mai mult"...este insa alegerea ei.
@Corina daca reusesti sa "controlezi" viciul si sa nu te controleze el pe tine, eu cred ca este o.k.Eu cand am renuntat la fumat, chiar am renuntat!Iar langa mine se fumeaza mult...dar ...nu ma tenteaza.Incerc sa evit, pe cat posibil, "spatiul in cauza" si cam atat!:)
Incepand cu data de 17 noiembrie 2011, pe piata comunitara vor putea fi puse in vanzare numai tigari cu tendinta redusa de aprindere. Acest tip de tigara (RIP - Reduced Ignition Propensity) se stinge singura daca nu este fumata activ, inainte sa arda pe intreaga sa lungime, anunta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consum.
Acum 9 luni ma lasasem de fumat si eram mandra de mine. Ma bucuram aici alaturi de voi si incurajam si pe alti fumatori.
Trebuie sa ma "adun" si sa incerc din nou:(
Am aprins din nou tigara .. de curand, dupa decesul sotului meu..
Noi, cei nefumatori, te vom sustine de cate ori vrei sa te lasi de fumat. Iti intelegem durerea si faptul ca te-ai apucat din nou de fumat.
Incearca totusi sa te aduni. Toata viata e presarata cu necazuri, dureri....etc.
Pauza de tigara
marin123
Buna ziua,
Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate.
Nu am ... (vezi toată discuția)