Incerc sa ofer celor interesati, un spatiu in care sa poata primi raspunsuri legate de asigurarile obligatorii si facultative.Rugamintea mea este sa pastram decenta unei discutii cu caracter general si totusi la obiect.
Mai precis : - fara a utiliza nume proprii de persoane sau firme.
Personal voi folosi termenul de Asigurator (sau prescurtat As.) pentru oricare din firmele de asigurari si asigurat (sau prescurtat as ) pentru persoana in cauza.
Trebuie de retinut ca in limitele impuse de legislatia in materie, fiecare Asigurator isi are politica (conditiiile) de asigurare atat privind contractele(politele) cat si privind plata daunelor.Din acest motiv, discutiile vor avea acest caracter general, fiind greu de cunoscut toate variantele/ofertele existente pe piata, acest lucru putand fi lamurit numai cu ajutorul celor care solicita ajutorul.
Pentru cei care va vor ajuta alaturi de mine, le ofer de pe acum =D>=D>=D>=D>
In general asiguratorii forteaza nota si daca tine ,tine. Cand vad ca nu tine atunci se arata binevoitori si fac asa zise cadouri. Nu va lasati pacaliti. Despagibirile ex gratia nu se fac pe RCA ci numai pe CASCO si de ele nu beneficiaza toata lumea ci numai clientii importanti care au bunuri de valori mari in asigurare si sunt clienti fideli ai firmei respective de asigurare de multi ani. Aceste despagubiri nu se acorda de ispectorii de dauna si nici de agentiile sau sucursalele judetene ci doar de consiliul de administratie al societatii de asigurare la propunerea comitetului tehnic al societatii de asigurare..
In cazul meu, respectivul asigurator a fortat destul de mult nota, asa ca sa va citez.
Deja lucrurile au ajuns mult prea departe si voi astepta ca instanta de judecata sa lamureasca problema mea cu asiguratorul.
Nu am inteles de ce asiguratorul nu a ales varianta unei intelegeri amiabile, mai ales ca am dovezi clare in ceea ce priveste incercarea de fraudare a asiguratorului in legatura cu suma de despagubire la care aveam dreptul , conform normelor CSA.
Pe langa faptul ca deja m-am adresat instantei de judecata, voi formula o plangere scisa catre " compania mama " , cu speranta ca se vor lua anumite masuri. Oricum ma bucura faptul cazul meu a surescitat interesul a doua comisii ale asiguratorului, am devenit un caz " sensibil " pentru ei....
Multumesc pentru raspunsurile acordate !
as dori sa stiu si eu cat dureazasa iau bani de la asigurare am fost parte vatamata antr un accident an data de 17 06 2010 am22 de zile de la iml am ramas cu un semn an frunte de cativa cm 7 8 c0pci am avut o coasta rupta si cotul fisurat nu mam anteles anca cu soferul cam cati bani pot lua de la asigurarea auto alui si de la el
vreau parerea ta anlegatura cu ce am patit eu eram pasager an masina condusa de fratele meu stateam anspate si nu aveam centura pusa un autoturism nu a oprit la indicatorul stop si a intrat an coleziune cu noi masina are daune totale eu fiind singura persoan vatamata an urma accidentului am 22 de zile de la iml am avut urmatorul diagnostic tcc acut anchis plaga frontala stanga traumatism totaco abdominal acut anchis cu fractura coasta c10 stangatraumatism coloana cervico dorsala fisura ocealan cot stang amramas cu un semn an frunte de 7 8 centrimetri accidentul a avut loc an 17 06 2010 cam cand termin sa anceput urmarirea penala pentru vatamare corporala grava art 184 alin 1 si 3 cam cat sai cer soferului care e un nesimtit ca nu a venit sa se intereseze daca mai traiesc si cam cat pot lua cu aproximatie de la asigurare tiriac
Toate precizarile si explicatiile date consider ca sunt suficiente pentru a fi intelese si pt. cei mai putin familiarizati cu asigurarile si dedesubturile lor. Felicitari!
Accident rutier
vidus
Apelez din nou la bunavointa dvs. cu o intrebare.
Tatal meu este vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale (masina lovita are ... (vezi toată discuția)