avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impunere de plata abuziva intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impunere de plata abuziva intretinere

buna seara! am facut o solicitare catre asociatia de proprietari de care apartin, sa-mi elibereze o adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii restante. administratorul mi-a refuzat eliberarea acestei cereri, spunandu-mi ca imi va da cererea, dupa ce platesc cota-parte, care-mi revine, din repararea acoperisului blocului. poate sa faca acest lucru? e legal? multumesc frumos pt raspuns, o seara faina!
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 12:00, 15 August 2017
lazarnicoleta a scris:

imi va da cererea, dupa ce platesc cota-parte, care-mi revine, din repararea acoperisului blocului.

Interesul dv este sa obtineti adeverinta doveditoare a platilor la zi fara debite,or administratorul ati afirmat -ca va da cererea....adica va restituie solicitarea dv
Daca hotararea executarii reparatiei la acoperisul blocului apartine adunarii generale,conform dispozitii in vigoare hotararea este general valabila pentru toti proprietarii
Conditionat de interesul dv prioritar, aveti varianta fie achitati cota de participatie la reparatie si primiti adeverinta, fie staruiti in litigiul cu asociatia de proprietari,alergati la reprezentantii asociatiei sa va puna la dispozitie documente care nu exista -dar nu vi se elibereaza adeverinta
Dv sunteti liberul arbitru !

~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
in mod normal, la vinderea unui apartament, trebuie sa aveti datorii zero...
acea sedinta nu s-a facut! nici un vecin nu stie nimic de vreo sedinta. iar de plata reparatiei acoperisului s-a aflat doar din anuntul afisat pe usa blocului. cam asa se procedeaza tot timpul

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc fara a fi inscris in asociatie de proprietari CONDRUT CONDRUT Buna ziua. Am reparat acoperisul de pe scara unde locuiesc, de unul singur , Am anuntat vecinii de scara ca trb. reparat acoperisul,deoarece imi ploua in ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis de bloc stelian_1981 stelian_1981 Buna.Sant recent proprietarul unui apartament la etajul 4 din 4 ,am inceput sa renovez apartamentul si am observat ca trebuie reparat si acoperisul ....am luat ... (vezi toată discuția)
Apartament la etajul 4 afectat de apa, restul proprietarilor nu vor sa reabiliteze terasa. adrianIT adrianIT Salutari, De 4 luni, sunt mandrul proprietar al unui credit pe 30 de ani pentru un apartament la etajul al 4-lea in Pitesti. Sunt locatar de multa vreme ... (vezi toată discuția)