avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impunere de plata abuziva intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impunere de plata abuziva intretinere

buna seara! am facut o solicitare catre asociatia de proprietari de care apartin, sa-mi elibereze o adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii restante. administratorul mi-a refuzat eliberarea acestei cereri, spunandu-mi ca imi va da cererea, dupa ce platesc cota-parte, care-mi revine, din repararea acoperisului blocului. poate sa faca acest lucru? e legal? multumesc frumos pt raspuns, o seara faina!
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 12:00, 15 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci nu va ramane de facut decat sa faceti o sesizare la departamentul din primarie care se ocupa de asociatiile de proprietari.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc fara a fi inscris in asociatie de proprietari CONDRUT CONDRUT Buna ziua. Am reparat acoperisul de pe scara unde locuiesc, de unul singur , Am anuntat vecinii de scara ca trb. reparat acoperisul,deoarece imi ploua in ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis de bloc stelian_1981 stelian_1981 Buna.Sant recent proprietarul unui apartament la etajul 4 din 4 ,am inceput sa renovez apartamentul si am observat ca trebuie reparat si acoperisul ....am luat ... (vezi toată discuția)
Apartament la etajul 4 afectat de apa, restul proprietarilor nu vor sa reabiliteze terasa. adrianIT adrianIT Salutari, De 4 luni, sunt mandrul proprietar al unui credit pe 30 de ani pentru un apartament la etajul al 4-lea in Pitesti. Sunt locatar de multa vreme ... (vezi toată discuția)