btf a scris:
Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca flagrantul a fost facut pentru el , am fost la diicot , am dat declaratii , mi s-a spus ca nu am nevoie de avocat . Pe urma a venit procurorul si mi-a spus ca nu-mi face nimic tura asta , ca am fost cooperant dar amicului meu i-au dat 29 de zile pentru 40 de gr. Pe urma am fost sunat de catre ofiteri si timp de o luna am colaborat cu ei ....eu sunt plecat din tara . zilele astea am sunat si mi s-a spus sa vin acasa in curand nu stiu cand o sa-mi zica ei , eu nu am posibilitatea sa plec de aici momentan , ce risc ? nu mi s-a dat nicio citatie , nu mi s-a dat nimic nu am fost dus in fata parchetului a 2-a zi , nu am mai fost chemat sa vb cu procurorul ...ce trebuie sa fac ? chiar am colaborat si e de aici cat timp am fost plecat .. faza e ca amicul meu a declarat in fata instantei ca eu l-am fortat sa vanda unor agenti sub acoprerire , dar nu a fost asa ...va rog ajutati-ma
amicul dvs vrea sa faca "16-le" cu dvs?
el va fi cercetat pentru trafic de droguri si probabil ca acum cauta sa gaseasca sa atraga in problema lui si alti nevinovati ca sa isi micsoreze el din pedeapsa...chipurile circumstante atenuante pt el.
dvs daca nu puteti sa veniti in tara , puteti angaja un avocat care sa se ocupe de caz cat timp sunteti dvs ocupat. sa arate procurorilor, ca dvs doriti in continuare sa colaborati cu organele de cercetare penala doar ca acum, in acest moment, nu puteti sa va prezentati in fata lor.
daca amicul va face acuzatii false, puteti si dvs sa depuneti repede impotriva lui o plangere pt calomnie.
av.m.vasilescu