avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum si detinere de droguri S.O.S
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum si detinere de droguri S.O.S

Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca flagrantul a fost facut pentru el , am fost la diicot , am dat declaratii , mi s-a spus ca nu am nevoie de avocat . Pe urma a venit procurorul si mi-a spus ca nu-mi face nimic tura asta , ca am fost cooperant dar amicului meu i-au dat 29 de zile pentru 40 de gr. Pe urma am fost sunat de catre ofiteri si timp de o luna am colaborat cu ei ....eu sunt plecat din tara . zilele astea am sunat si mi s-a spus sa vin acasa in curand nu stiu cand o sa-mi zica ei , eu nu am posibilitatea sa plec de aici momentan , ce risc ? nu mi s-a dat nicio citatie , nu mi s-a dat nimic nu am fost dus in fata parchetului a 2-a zi , nu am mai fost chemat sa vb cu procurorul ...ce trebuie sa fac ? chiar am colaborat si e de aici cat timp am fost plecat .. faza e ca amicul meu a declarat in fata instantei ca eu l-am fortat sa vanda unor agenti sub acoprerire , dar nu a fost asa ...va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: karina17 , utilizator 00:09, 26 Noiembrie 2009
Amenda administrativa nu figureaza in cazier !Asta ar fi marele avantaj al dvs! Iar cuantumul amenzii este stabilit de catre procuror in functie de gravitatea faptei si de urmarile ei. Oricum , plata amenzii se prescrie conform termenului general de prescriptie.:D
Nu mai consumati droguri! Va fac rau si dvs , dar mai mult rau fac familiei pe care o distrugeti prin comportamentul generat de aceste mizerii chimice!
Succes!
MIHAI GRIGORE a scris:

Amenda administrativa nu figureaza in cazier !Asta ar fi marele avantaj al dvs! Iar cuantumul amenzii este stabilit de catre procuror in functie de gravitatea faptei si de urmarile ei. Oricum , plata amenzii se prescrie conform termenului general de prescriptie.:D
Nu mai consumati droguri! Va fac rau si dvs , dar mai mult rau fac familiei pe care o distrugeti prin comportamentul generat de aceste mizerii chimice!
Succes!

nu am distrus nicio familie..nici pe mine!sutn de parere ca trebuie sa incerci de toate in viata...asta nu inseamna ca ma distrug:)imi cunosc limitele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Droguri pentru consum propriu ContSters262229 ContSters262229 fartele meu a fost retinut pentru ca i sau gasit droguri in casa(hasis)era pentru consum propriu o sa fie condamnat sau poate scapa cu suspendare?nu are ... (vezi toată discuția)
Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Dosar etnobotanice va rog nu ocoliti intrebarea mea.multumesc. ContSters270600 ContSters270600 Cum sa incep.Am 24 ani timp de cateva luni m-am distrat si eu cu asa zisele etnobotanice asta intamplandu-se din toamna 2011 pana la inceputul verii 2012 cand ... (vezi toată discuția)