Cum pot să aduc băiețelul în România dacă e cetățean italian? Nu sunt lăsată să-l văd decât în prezența tatălui, care e violent cu mine
Eu stau cu tal baietelului de 8 ani si nu suntem casatoriti,baietelul are 5 ani si are un disturb autistic.Noi doi nu mai stam impreuna din iulie dar el ma batea si ma jignra in fata copilului de 4 ani,a refuzat permanent sa-i faca cetatenie romana la baietel,el are plangeri in politie si dosare penale i-a gasit si marihuana in casa ce trebuie sa fac sa-i obtin impatrierea baietelului in Romania la mine acasa ptr ca eu sunt romanca
Am inteles dar el poate sa tina copilul sa-l vad doar in prezenta lui si sa ma santajeze daca vreau sa stau cu copilul sa ma intorc acas la el,dupa toate care mi le-a facut.
Daca copilul este la el va aflati intr-o situatie extrem de complicata.
Trebuie să va judecati în Italia.
Ca sa va puteti judeca in Romania va fi foarte complicat si se va putea doar daca minorul va ajunge în România.
Trebuie să aveți si bani si nervii foarte tari ca sa rezistati la ce va urma...
La tinut el cu forta nu i la dat legea lui am depus actele dar inca nu sa stabilit audienta.dar daca il iau si vin in Romania ce se va intampla,de ce suma sa trateaza
Referitor la costuri si la strategia apărării trebuie să vorbiti cu avocatul pe care îl veti avea în vedere sa colaborati cu el.
Costurile pot fi foarte diferite.
Cazul cu răpirea se va judeca la București.
Daca el tine copilul cu forta nu mi-l da sa imi schimb nici domiciliu in alta zona in italia nu risca nimic,vin in Romania si ii las copilul si fac procesul acolo se poate,sunteti primul avocat cu care vorbesc in Romania ptr ca nu cunosc,sunt o mama distrusa ca nu sta nici el cu copilul sta verisoara lui si baietelul are un disturbo autistic,el face consum si de droguri