Cum pot să aduc băiețelul în România dacă e cetățean italian? Nu sunt lăsată să-l văd decât în prezența tatălui, care e violent cu mine
Eu stau cu tal baietelului de 8 ani si nu suntem casatoriti,baietelul are 5 ani si are un disturb autistic.Noi doi nu mai stam impreuna din iulie dar el ma batea si ma jignra in fata copilului de 4 ani,a refuzat permanent sa-i faca cetatenie romana la baietel,el are plangeri in politie si dosare penale i-a gasit si marihuana in casa ce trebuie sa fac sa-i obtin impatrierea baietelului in Romania la mine acasa ptr ca eu sunt romanca
Doamna, mergeti la autoritatile italiene, inclusiv pentru pericolul in care considerati ca e copilul dv. acum. Competenta oricum e instanta italiana, nu cea romana. Cautati un ONG sau un vocat acolo.
Am mers am avocat am depus dosarul de 2 luni dar el se opune sa imi dea copilul ca zice ca eu schimb domicilul in alta parte in Italia si cand am fost in fata judecatorului ptr tutela copilului ca sa vada daca m-am intors din Romania eram noi doi cu avocati nostri ne-a zis ca copilul trebuie sa stea cu mama si sa urmez mama chiar daca schimba domicilul in alta parte dar el nu intelege ptr ca nu am o hartie scrisa pana la audienta.Nu are el grija de copil are verisoara lui ziua dupa ce iese de la gradinita si el sta doar seara eu cred ca nu este normal acest lucru