avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hoț bătut de păgubaș. Lovire sau tâlhărie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hoț bătut de păgubaș. Lovire sau tâlhărie?

daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru politie?
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dragooş , utilizator 22:17, 16 Octombrie 2021
politistii au spus ca pe video se vede clar ca hotul nu ers agresiv si ca nu se justifica faptu ca l am lovit de atatea ori.
eu o sa depun plangere doar daca depune si hotul.

atunci pe loc a vrut sa ma plateasca sa ne impacam.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da este cea mai buna solutie!
Putin probabil sa o faca el, din acelasi motiv
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede
Modul si mijloacele ce trebuiesc folosite pentru "oprirea" sau " imobilizarea unei persoane care dupa comiterea unei infractiuni incearca sa fuga .presupun ca in filmare nu se aude "cuvintele de amenintare" folosite de faptuitor impotriva dumneavoastra.Parerea mea este sa depuneti plangere penala si politistilor care v-au sfatuit sa nu
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred că domnul s-a exprimat greșit. Nu l-a bătut pe hoț ci a încercat să îl imobilizeze dar el s-a zbătut și e posibil să se fi rănit. După ce s-a zbătut, a reușit să fugă, abandonând la locul faptei un instrument folosit pentru a distruge un dispozitiv de siguranță cu care era asigurat bunul pe care intenționa să îl fure. În fugă și-a pierdut adidașii. Proprietarul bunului, un om de bună credință a mers la poliție să îi predea. Așa cred eu că s-a întâmplat. :)
o sa fiu sincer pentru ca pe camere sr vede adevaru.
i am luat cu forta clestele din mana si l am lovit se mai multe ori apoi l am lasat sa plece..

Alte discuții în legătură

Talharie.plangere depusa de hot robomax robomax buna ziua ieri seara am prins un hot care mi a taiat legatorea de la bicicleta sa urcat pe ea si cand sa lece l am impins si la batut i am luat adidasii ... (vezi toată discuția)
Furt și politia nu îi face nimic! Corina271 Corina271 Buna dimineața! Am un verișor care bea,se droghează,a tot fost internat la dezintoxicare și tot fuge din spitale,de 10 ani tot fura din casa și îti ... (vezi toată discuția)
Circumstanta agravanta - 3 sau mai multe persoane. septembrie9 septembrie9 Daca suntem 4 persoane care l-am prins pe unul in timp ce fura, insa doar eu l-am lovit, ceilalti doar m-au asitat, sa-mi tina spatele, atunci este sau nu ... (vezi toată discuția)