daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru politie?
politistii au spus ca pe video se vede clar ca hotul nu ers agresiv si ca nu se justifica faptu ca l am lovit de atatea ori.
eu o sa depun plangere doar daca depune si hotul.
atunci pe loc a vrut sa ma plateasca sa ne impacam.
modantase
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Legea nu prevede
Modul si mijloacele ce trebuiesc folosite pentru "oprirea" sau " imobilizarea unei persoane care dupa comiterea unei infractiuni incearca sa fuga .presupun ca in filmare nu se aude "cuvintele de amenintare" folosite de faptuitor impotriva dumneavoastra.Parerea mea este sa depuneti plangere penala si politistilor care v-au sfatuit sa nu
danielleu
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred că domnul s-a exprimat greșit. Nu l-a bătut pe hoț ci a încercat să îl imobilizeze dar el s-a zbătut și e posibil să se fi rănit. După ce s-a zbătut, a reușit să fugă, abandonând la locul faptei un instrument folosit pentru a distruge un dispozitiv de siguranță cu care era asigurat bunul pe care intenționa să îl fure. În fugă și-a pierdut adidașii. Proprietarul bunului, un om de bună credință a mers la poliție să îi predea. Așa cred eu că s-a întâmplat. :)