Și chiar daca s-ar trezi lumea ,nu prea putem face nimic.Patanjali numește "vrittis",implementările pe ecranul mental care vin prin obiceiuri,datini,de la parinti,bunici,școala,biserica,etc.La rândul lor,ei cred că e bine și te învață ce știu ei cum au fost învățați și ei la randul lor,dar în Vârful Piramidei sta David Rockefeller care împarte ideologia.Eu am doar un sfat ptr tine.Fa-ti ordine în propriul cub,adică în jurul tău și ajută pe cei cu care interacționezi in mod direct să înțeleagă cate un pic.Pana nu o sa înțeleagă lumea cum funcționează Sistemul Bancar și de ce trebuie să plătească impozit pe drumul pe care circulă și pe casa pe care o dețin și pe masina proprietate personală și nu o să dispară efectul de Turma și Pastor nu se poate face nimic.Suntem prea mici individual atâta vreme cât mass-media,religia și politica influențează masele.Toate cele bune și nu te stresa prea mult că până la urmă ajungi sa te trezești și o sa îți dorești să adormi înapoi să nu cumva sa te creadă lumea nebun(nebuni sunt ei dar nu-și dau seama,numai că sunt majoritatea iar normalitatea o impune majoritate
dorinhojda a scris:
Complicat insa parerea mea e urmatoarea, daca tu ai vrut sa-ti faci singur dreptate atunci judecatorul nu te va ierta mai ales daca hotu scoate certificat medicolegal mai ales ca l-ai lovit cu clestele poate "i-ai pus viata in pericol", acuma scapi daca hotu e recidivist ca poti aduce argumente in defavoarea lui, riscul e ca in cel mai rau caz ajungeti amandoi in acelasi loc, si atunci depinde care are mai mult " spate" iese cu dinti in gura afara la un moment dat. Imi pare rau sa aud prin ce treceti si eu sunt biciclist si nu stiu cum as reactiona in cazul de fata, insa un lucru e sigur,, in sistemul penitenciar din tara asta nu inveti nimic bun dimpotriva. Personal va sugerez sa il ccunoasteti mai bine pe "hot" cine stie ce om e,incercati sa vorbiti cu el inainte sa va inhaitati in circul penal careva iesi ca sincer aveti doar de ppierdut, si va vedeti mai departe de treaba amandoi. Namaste ::)