avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru consum de alcool la volan. La ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru consum de alcool la volan. La ce urmări să mă aștept?

Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind zona si nefiind semnalizata intersectia am fost oprit de catre agentul de circulatie, mi s-a facut testarea cu etilotestul rezultand 0,74 alcoolemie in aerul expirat. La ce urmari as putea sa ma astept in acest caz? Mentionez ca am platit analizele insa nu am primit nici un raspuns pana in prezent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Luiza_1 , utilizator 19:56, 10 Septembrie 2021
Dupa ce mi se confirma de la judecatorie sa mai astept vro perioada ca nu imi scrie nimic in aceasta ordonata de permis scrie doar ca trebuie sa prestez o munca in folosul comunitati in termen de 6 luni ....si nu intelege cu permisul cand il recuperez multumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Vi-l recuperati daca se admite cererea parchetului.

Va trebuie incheierea instantei si ordonanta ca sa ridicati permisul.
Ce s-a mai intamplat cu permosul tau ?

doxan81 a scris:

Domnu Avocat,domnul politist mi-a spus ceva de genu, ca am sa primesc o citatie la domiciliu pentru prezentare la Camera Preliminara,avand in vedere ca merg pe recunoastere pana la capat,Judecatorul ar putea avea in calcul si sinceriatea,regretul profund pe care-l am in aceasta speta si daca m-ati sfatui sa apelez la un Avocat,care sa vorbeasca in numele meu.
As avea vreo sansa cu cele spuse mai sus sa obtin o amanare a executarii pedepsei sub supraveghere,ma refer la cazul povestit de utilizatorul:
dietmarkrutsch

nimic nou,am 1 an de cand imi este suspendat
Salut,abolut nimic,sunt in plop de 16 luni,am angajat avocat,cereri de urgentare la Procuror,dar niciun raspuns

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,69. la ce sa ma astept? Alin721 Alin721 Salutare! Am 23 de ani, de ziua mea mea de naștere am fost prins de către un echipaj al poliției cu o alcoolemie 0’69 in timp ce mergeam pana la un drive, ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)