Buna ziua,
Vreau sa stiu daca se considera incalcarea drepturilor la viata privata faptul ca sotia imi acceseaza/vizualizeaza frecvent contul bancar de la ING, in conditiile in care ea este angajata a bancii iar contul meu nu este deschis la sucursala la care ea activeaza.
Multumesc,
Mihai Sbirneciu
kta87
Utilizator 5din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Deschideti cont la alta banca si se incheie discutia...ce sa notificati banca ca se uita la conul dvs....hellouu....nu cred ca vreti sa ii faceti rau fostei sotii.totusi este mama copiilor si daca ea ramane fara job sufera si copii. Divortati in liniste este mai bine si pt copii,evitati certurile sunt de prisos deja daca divortati.Incercati ca pastrati o relatie normala de dragul copiilor...si sa ii ajutati financiar cat se poate de mult.responsabilitatea pentru copii este a ambelor ...
Și eu cred că până la notificarea băncii, o notificare către soție ar fi mai buna. Creșterea conflictului nu ajuta.
Pe de altă parte însă, nici accesarea contului nu e ok și se poate că pe viitor sa nu mai aflați dacă vi se accesează. Și nici așa nu e ok.
De aceea, ideea cu schimbarea băncii era mai sigura. Dar nu e singura posibilitate, așa cum s-au arătat mai sus.
When
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Accesarea contului nu este deloc ok. Viata personala e una, profesia e alta. Nu e normal sau firesc sub nici o scuza sa incalci cu atata lejeritate niste acorduri de confidentialitate. Azi fostul partener, maine eventual sotia fostului si asa mai departe. Care e limita?
Plus ca daca notifica sotia iar aceasta nu ii mai spune insa il verifica in continuare?
Cei care lucreaza in banci au prieteni si la alte, banci, fosti colegi sau colege. Ce sa faca userul, sa-si mute contul mereu? E asta firesc?
Cel mai sigur e sa notifice banca si sa se ia masuri ca pe viitor sa se stie ca asemenea comportament nu e incurajat.
Relatiile dintre ei nu mai pot fi normale sau firesti si certurile nu au cum sa fie evitate atata timp cat fosta partenera incalca cu atata lejeritate drepturile fostului si acordurile de confidentialitate semnate cu banca.
Vina ii apartine si daca ramane fara job atunci sa-si asume asta. Are niste copii, eludarea legii nu ajuta niciodata si poate in viitoarea profesie va da dovada de mai multa responsabilitate.
Plus ca repet, banca il va ajuta ca doamna sa nu foloseasca nici o informatie din ce are deja.