avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate uzucapa coindivizarul prin folosinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate uzucapa coindivizarul prin folosinta neintrerupta si netulburata a unei parti din podul comun

buna ziua,
va rog o sugestie cu privire la urmatoarea problema. Intr-un imobil exista trei co-proprietari; fiecare detine cate un nivel in proprietate exclusiva, podul fiind comun.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
avb_grup, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:24, 6 Octombrie 2009
Va multumesc tuturor celor care au postat raspunsuri pe acest subiect.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
avb_grup, utilizator
Asa este, am analizat numai conditiile intriseci ale uzucapiunii, nu si legea incidenta.
Parerea mea e sa va ganditi bine si din p.d.v juridicce acte veti depune ca probe si ce va profita cu adevarat.Uzucapiunea e in fond folosinta sub nume de proprietar .Daca puteti proba 30 de ani de folosinta ca propritar si aveti titlul inititial asupra imobilului de ce nu va bazati pe asta?
Aveti grija mai ales la ce v-au atras atentia colegii.Trebuie sa demonstrati ca s-a folosit sub nume de proprietar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune in baza d.l.115/1938 shiba shiba Buna seara tuturor! Am o speta mai deosebita si poate ma puteti ajuta. Un teren situat in Ardeal deci, regim de Carte funciara, uzucapiune in baza art.28 ... (vezi toată discuția)
Indiviziune-vanzare cumparare ContSters48919 ContSters48919 Proprietarul unui sfert dintr-un imobil poate face act de vanzare cumparare fara acordul celorlalti mostenitori ?(1 disparut de 50 de ani si unul cu domiciliul ... (vezi toată discuția)