avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Am prins foarte aproape, da, se poate face naveta si e super ok! Din cate ni s-a spus cursul nu este de 6 luni (se pare ca la un moment dat au incercat formula asta si nu li se pare reusita) ci de 4 saptamani si..surpriza..nu in Bucuresti ci la Timisoara. Din cate am inteles in perioada cat cursul a fost de 6 luni, se venea la Bucuresti 1zi-2 pe saptamana. Eu parca stiu ca in ultimul timp se faceau 3-4 saptamani condensate la Bucuresti. Spor si multa bafta!
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
Kateri, utilizator
felicitari inca o data !
interesant , partea cu timisoara .....
stiu ca si in primavara ( ma rog vara , pentru sesiunea din martie ) tot vreo 3-4 saptamani s-a facut dar la bucuresti ....
spor si succes ...
Ma bucur pentru tine, Kateri, cred ca te simti usurata, acum ca totul s-a terminat cu bine! Sper sa ne mai impartasesti din experienta ta si cand o sa ajungi la instanta unde ai fost repartizata,asa ..., cand mai ai tu timp! A, o intrebare: de cate ori ai dat examenul inainte sa il iei? Mie mi-a fost foarte greu sa ma apuc din nou de invatat dupa ce am picat in noiembrie ( prima oara). Si acum , cand stiu ca mai e o luna si ceva, tot nu pot sa ma mobilizez asa cum as vrea, nu pot sa citesc mai mult de 3-4 ore pe zi , ceea ce mi se pare foarte putin. Cum ai reusit sa treci peste frica de esec?
Multumesc, si multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!
bianca dinu a scris:

Ma bucur pentru tine, Kateri, cred ca te simti usurata, acum ca totul s-a terminat cu bine! Sper sa ne mai impartasesti din experienta ta si cand o sa ajungi la instanta unde ai fost repartizata,asa ..., cand mai ai tu timp! A, o intrebare: de cate ori ai dat examenul inainte sa il iei? Mie mi-a fost foarte greu sa ma apuc din nou de invatat dupa ce am picat in noiembrie ( prima oara). Si acum , cand stiu ca mai e o luna si ceva, tot nu pot sa ma mobilizez asa cum as vrea, nu pot sa citesc mai mult de 3-4 ore pe zi , ceea ce mi se pare foarte putin. Cum ai reusit sa treci peste frica de esec?
Multumesc, si multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!

In sedinta de plen din 28 ianuarie figureaza concursul de admitere la magistratura, asa ca spor la invatat, probabil ca in 14 martie va fi.... oricum e destul de devreme. Anul trecut era anunatat abia in 11 februarie - plen
in 29 martie a fost ex anul trecut ....
vom vedea cand va fi si anul acesta .... in functie de data anutului +45 de zile ....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)