avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
ENGFUL tu ai participat si la ex de admitere in magistratura? Care vi se pare mai greu?
irina_maya a scris:

Am lipsit aproape o sapt, dar vad ca nu s-a mai intamplat nimic. Nici o veste. Poate s-au razgandit...:))

Data asta chiar figuram cu validarea rezultatelor, in 21 ianuarie la pozitia 7
"CONCURSURI:

1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 638/29238/1154/2009 privind validarea rezultatelor concursului de admitere în magistratură din data de 15 noiembrie 2009."
si la sectia judecatori - poztia 12/procurori: "Nota Direcţiei resurse umane şi organizare, Biroul Concursuri, privind analizarea îndeplinirii condiţiilor legale de către candidaţii care au optat pentru ocuparea funcţiei de judecător, admişi la concursul de admitere în magistratură din data de 15 noiembrie 2009."

nu inteleg eu bine, se refera si la optiune, care optiune ma intreb eu retoric, cea initiala din cererea de concurs, ca altfel optiunile .... pauza......

Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
iarinares, utilizator
Cred ca acum verifica conditia de buna reputatie, si celelalte acte care le avem in dosar. Sper ca nu vor fi probleme pentru nimeni. Pe sapt. viitoare poate ne cheama la repartitii, daca vor fi validate rezultatele
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
irina_maya, utilizator
Ce acte au fost necesare la dosarul pentru buna reputatie?
[ link extern ] /
fara comentarii pentru articol

Actele de buna reputatie, pentru inceput s-a cerut candidatilor sa aduca informatii din baza de date operativa a politiei de la domiciliul fiecaruia, informatie care nu poate fi data candidatului, ci doar unor autoritati. asadar CSM a solicitat aceste informatii din baza de date operativa si a afla despre fiecare candidat absolut tot ce e de stiut cu privire la activitatile infractionale, pentru care exista reabilitare, sau 18ind.1 sau mai stiu eu orice fel de informatie despre o astfel de cercetare penala, ce se trece in cazierul unei persoane, date la care au acces doar cateva institutii.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
iarinares, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)