avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un 2010 plin de succese si impliniri personale si profesionale!
Sarbatori fericite tuturor !
Celor admisi sa aibe parte de colegi buni ...si celor care mai spera sa le implineasca mosul dorinta de a intra.
Craciun Fericit tuturor! Mult noroc pentru anul ce vine:luck:
iarinares a scris:

[ link extern ]
[ link extern ]

:stunned: :stunned::stunned::OInteresant, sunt 2 linkuri cu hotarariri de numire a unor magistrati care la data sustinerii concursului din martie 2009 erau deja in functie. Incredibil ...
Aşa este precum spui. Probabil din acest motiv au adoptat în octombrie 2009 hotărârea 1950 care interzice aşa ceva.
[ link extern ]
Vă felicit şi eu pe cei intraţi şi vă urez toate cele bune! =D>
Are cineva vreo informatie de la CSM legata de repartitii? Cand?Unde?Cum?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)