avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Desi se cunoaste situatia (faptul ca o persoana nu poate solicita evidenta operativa cuprinsa in cazier) vad ca se mentine aceasta solicitare. Probabil ca le place ca toti cei admisi sa sune non-stop si sa ii intrebe.
M-am confruntat si eu cu aceeasi problema si sunt in asteptarea documentului de justificare.
De ce sa fie simplu, cand poate fi complicat !

S-au afisat programarile la EXAMENUL PSIHOLOGIC !
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
king_julian, utilizator
dupa calendarul aprobat de CSM urmatorul examen va fi in martie 2010
:) Multumim pentru anunt
ma voi uita si eu .
Tu ai inceput sa repeti ?
eu am de invatat procedura penala , ca m-a tras tare in spate sesiunea nov 2009...
dar din pacate nu am resusit inca sa citesc
trebuie .....
Da am vazut si eu programarea examenelor.
Si eu tot cu pr.penala am de lucru. Dar inca nu am inceput sa citesc. Mi-am propus ca dupa sarbatori.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)