avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Cand curge termenul de 10 zile? (in vederea depunerii documentelor pentru buna reputatie) De pe 27 acum sau dupa examinarea medicala si psihologica? A sunat cineva la CSM sa intrebe, le intra direct faxul.
din 27 noe curge termenul- vezi ca scrie ca in 10 zile de la data afisarii rezultatelor finale.
mie mi-au zis ca la datele rezultate din evidenta operativa nu pot sa mi le dea, o sa imi dea o adresa cum ca nu pot elibera acele date persoanelor fizice. La fel e si la voi? Oare sa mai pun si un cazier judiciar?
sibila a scris:

din 27 noe curge termenul- vezi ca scrie ca in 10 zile de la data afisarii rezultatelor finale.
mie mi-au zis ca la datele rezultate din evidenta operativa nu pot sa mi le dea, o sa imi dea o adresa cum ca nu pot elibera acele date persoanelor fizice. La fel e si la voi? Oare sa mai pun si un cazier judiciar?

Da mi-au raspuns si mie in sfarsit la telefon. Mi-au spus ca pot pune cazierul, ca se stie situatia... nu se elibereaza la cerere o astfel de situatie. Insa termenul il socotim ca in procedura banuiesc, prima zi si ultima zi nu intra in calculul celor 10 zile. Daca au afisat vineri si am tine cont si de 27 prima zi (vineri dupa amiaza), ultima zi ar pica 6 dec., duminica. De la barou dau f greu rezomandarea adica in cateva zile.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
iarinares, utilizator
cei de la CSM ti-au zis ca putem depune cazier judiciar?
Am sunat si eu la CSM azi si mi-au spus sa depun cazier; restul datelor de la politie le cer ei.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)