avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Salut,
Dupa repartitii ar trebui sa urmeze numirile..dar aveti idee cat va mai trece pana la numiri?

Salutari tuturor!
E bine ca se ia in discutie validarea examenului.Urmeaza alegerea posturilor dupa care propunerile de numire= sedinta CSM(nu se stie cand) si apoi decretul- 30 de zile pentru semnare(zice legea;un judecator de la mine din oras mi-a zis ca a asteptat 3 luni pt.decret X-( ).Inarmati-va cu rabdare!
pt examenul din 29 martie 2009 s-au dat decretele de numire in 10 iunie 2009
deci prin februarie ar trebui sa se faca numirile si pt ex din nov
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
ENGFULL, utilizator
Buna, ENGFULL
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
ContSters114893, utilizator
Luni ora 11.30 repartitiile pentru cei admisi in noiembrie.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)