avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
king_julian a scris:

Are cineva vreo informatie de la CSM legata de repartitii? Cand?Unde?Cum?

Păi cum dragă rege, te interesează? Odată erai admis între primi, te durea la başcheţi şi simţeai nevoia să spui la toată lumea, apoi afirmai că n-ai participat la examen, că faci nuş ce experimente psihologice, joci oamenii pe degete, bla bla. Noţiunea de ECHILIBRU îţi spune ceva? Aşa, ca viitor magistrat....
Cred ca suntem mai multi cei care asteptam vesti de la CSM. Oricum, cine are orice fel de vesti ar fi binevenit cu o informatie, pt. ca asteptarea e destul de lunga. Sa speram totusi ca vom fi anuntati in curand.
Azi au fost chemati la repartitie cei care au promovat examenul de capacitate, cei cu inm-ul.
king_julian a scris:

Azi au fost chemati la repartitie cei care au promovat examenul de capacitate, cei cu inm-ul.

Vom fi sunati. Asa ca tineti-va telefoanele aproape.
Pe 11 ianuarie abia se discuta raportul de activitate si alegerile in CSM.... Cred ca o sa mai dureze ceva vreme.
Am lipsit aproape o sapt, dar vad ca nu s-a mai intamplat nimic. Nici o veste. Poate s-au razgandit...:))

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)