Dumneavoastra nu?
Mie mi se pare ca e urmarit venitul , nu persoana.
Eu sunt pentru a se plati nu in functie de veniturile nerezidentului ci in functie de nevoile copilului. Ori daca imi aratati unde anume in ce a postat initiatoarea topicului e vorba de nevoile copilului.....sunteti cea mai tare.
Eu sunt pt a plati cf legii, adica functie de nevoi, raportat la venit, ca daca ai venit mai mare, apare si nevoia.. de o haina mai buna, de o meditatie..
(1) Tatăl şi mama sunt obligaţi, în solidar, să dea întreţinere copilului lor minor, asigurându-i cele necesare traiului, precum şi educaţia, învăţătura şi pregătirea sa profesională.
(1) Instanţa de tutelă, prin hotărârea de divorţ, stabileşte contribuţia fiecărui părinte la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională a copiilor.
(1) Întreţinerea este datorată potrivit cu nevoia celui care o cere şi cu mijloacele celui care urmează a o plăti
am putut face rost de anumite copii ale actelor acestuia din tara respectiva, unde isi are locul actual de munca si resedinta (dreptul de sedere, contract de munca, adresa, copie buletin, certificat de nastere).
Asta insa......v-a scapat complet. De ce?
nu mi-a scapat, dar nu ma pot antepronunta ca a obtinut pe cale ilegala, asa cum faceti dvs.
Elucidez eu misterul cu mare drag, poti plati pensia prin natura comandand online pana si maretul sandvis de care vorbiti.
Nu are nevoie copilul doar de sandvisuri, mai are si alte nevoi, dar se poate ca din banii de pensie sa nu isi permita decat cateva sandvisuri pe luna :).
Doamna a intrebat ce o intereseaza, nu are de ce sa ne insire aici pe forum ce nevoi are copilul, ca nu i-l imbracam noi, taica-su trebuie sa contribuie. Nu stiu de ce aveti impresia asta ca numai el contribuie si ca trebuie sa dea socoteala pt ce ii trebuie pensie mai mare . Nici nu stim despr ece suma vb si nici ce salariu are mama.