trope_doi a scris:
Copy-paste: "Cea dintâi şi cea mai mare poruncă din lege este să iubeşti pe Dumnezeu din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău şi din toată puterea ta, iar pe aproapele ca pe tine însuţi" (Mc. 12, 29-31)
Nu trebuie inlocuita sarbatoarea Invierii si a Craciunului... Pot foarte bine, sa nu mai fie - fac aceasta afirmatie doar pentru ca ganditi ca ar trebui inlocuite.
Daca masonii ar castiga teren, da, le-ar inlocui. Probabil cu orgiile de care vorbeam. Cred ca ar avea priza la un anumit tip de "public". Dar nu se va intampla:)
“Sa-l iubesti pe Dumnezeu…din toata puterea ta., iar pe aproapele ca pe tine insuti”, din punct de vedere logic nu exclude varianta: sa-ti iubesti aproapele din toata puterea ta, nu-I asa @Trope_doi?
De ce umbla biserica dupa bogatii? Poate pentru ca trebuie sa se masoare cu cei din grupul Bilderberg? De ce s-a implicat Papa Ioan Paul al II-lea in Revolutia de catifea pompand bani din Vatican grevistilor din Polonia? Oare pentru ca masonul Marx inventase jucaria politica numita comunism si a nascut sisteme totalitare, in ciuda “bunelor intentii”?
Stiti ca pana acum niciodata nu mi-ati raspuns la provocarea privind “jocul cu cartile pe fata”. Si daca tot vorbim de bun-simt, toleranta si egalitate de sanse si fratie (am putea vorbi si de revolutia franceza, caci istoria este ancheta…), intrebarea nr.2 (daca mai sunteti dispusa sa raspundeti) este deci : De ce nu sunt “misterioasele” temple ale acestor domni deschise pentru publicul larg ecumenic ?
:blush2:
P.S. Cred ca ati fost o eleva eminenta la victimologie ;)
@u.b.i.k. with all due respect, sir. Pey, "het" fiind de fapt 7, suma intermediara este 17 , care este ziua mea ;)