handsu a scris:
Cel mai frecvent utilizat in cazul site-urilor de internet este www (world wide web) , adica , contine de trei ori litera wav din abeceul evreiesc , a carei valoare in intelesul gematrijjah-ului traditional este 6 .In asa fel inaintea conectarii la cele mai multe pagini web este necesar sa folosim un cod bineprecizat , care nu este altceva decat 666.
am scris undeva ca s-a intamplat ca unii parinti sa nu-si lase copiii sa mai urmeze cursuri de calculatoare pentru ca era vorba despre studiul unor "daimoni" si de alte lucruri considerate rele. acum aflu ca www = 666 = numarul diavolului = damnare eterna pentru cei care il folosesc. etc.
sunt de alta parere pentru ca
harta nu este teritoriul
daimon-ilor, www-ului si celorlalte lucruri li se pot pune alte etichete dupa cum eu pot sa-mi schimb numele si sa raman acelasi.
exemplu teoretic
simbolul pentru caracterul vav care in gematriah are valoarea 6 este in alfabetul ebraic un "I" - William Henry Gates
III unde III = 666 pentru ca I=6. Asadar un produs software ar fi damnat :weg: conform acestor teorii pentru ca "Stapanul inelelor" poarta dupa numele sau numarul 666.
Chiar asa ? :confused:
fenomenul acesta psihologic prin care un anumit lucru care nu are nici o importanta se transforma intr-un lucru semnificativ se numeste pareidolie.