Citiţi ce a scris mai sus Elianadeea.Copilul ei e mai şi totul s-a desfăşurat la cabinetul executorui - doamna descrie urmările.
Doamna, sunt 2 cazuri iar parerile pot fi foarte subiective. eu nu am de unde sa stiu ca asta este realitatea. De regula este pe undeva la mijloc. Si eu sunt om, nu va ganditi ca interpretarea pe care eu o dau unei situatii nu depinde foarte mult de parerile si viziunile mele. Iar cand am o parere proasta despre o persoana, orice ce ar face tot sunt tentat sa cred ce e mai rau despre ea.
Acum, intre ce s-a intamplat si ce povestiti dumneavoastra ca a experimentat minorul dupa executare este o distanta uriasa. Sunt copii care abuzati la propriu nu prezinta halul de simptome pe care dumneavoastra le povestiti ca le-ar fi avut propriul copil in urma unei executari in care repet, executorul a fost bland, nu s-a tras de el dupa cum singura ati mentionat.
Ceva din ce povestiti nu e conform realitatii. Nu neg ca asa vedeti dumneavoastra lucrurile si ca ati trece cu succes orice test ladetector de minciuni, insa asta nu inseamna ca realitatea si desfasurarea evenimentelor nu au fost diferite fata de ce sustineti.
De putut poate pleca, nu-l opresc, dar nu vrea. Vorbeşte cu el, dar nu vrea să plece. Poate voi încuia uşa după el şi Dumnezeu cu mila!
Dar nici nu il incurajati.
I-ati spus copilului la cateva zile ce mult ar insemna pentru dumneavoastra daca ar avea o relatie buna cu tatal lui?
Pe de alta parte, AgainstPas a povestit mai sus ce face mama fetei lui, cum singura cheama circul pentru a traumatiza copilul si acolo nu ati mai fost vehementa.
De ce daca executorul si expertul si asa mai departe, armata de oameni dupa cum v-ati exprimat nu dauneaza copilului chemati de mamainsa cand sunt chemati de tata dauneaza?
Ca va spun cu mana pe inima ca as fi mai convins de spusele dumneavoastra daca nu vi s-ar schimba masurile in functie de cine posteaza.
Daca e AgainstPas, Dumnezeu cu mila, mama ar putea si schingiui copilul tot nu ati blama absolut nimic.
Si atunci, cand parerile si feedback-ul dumneavoastra se schimba in functie de cum bate vantul, atunci cand doamna avocata va explica asa frumos ce inseamna expertiza si ce presupune si dumneavoastra tot o tineti ca nu a locuit copilul cu tatal.....nu aratati decat opusul a ceea ce spuneti. Si anume ca mare parte din refuzul copilului vi se datoreaza.
Poate nu e asa, insa al naibii de adevarat ca asa pare.