1.Nu a fost tras, ci i s-a spus că trebuie să plece cu tata, cu martorii şi cu poliţiştii şi nu a vrut, fiindcă nu prea îl cunoştea pe tata
Nu inteleg, din ce descrieti dumneavoastra nu se explica de ce
am avut nevoie de 3 luni să-l pot scoate din casă şi 1 an ca să-l echilibrez.
in urma acelei executari.
nu sesizati nici o problema, este?
3. Aţi înţeles greşit, evident. În urmă cu mai mulţi ani, copilul era în starea descrisă de mine, am avut nevoie de 3 luni să-l pot scoate din casă şi 1 an ca să-l echilibrez. Acum, copilul e fericit, e bine, rănile s-au cicatrizat, au rămas urmele
Daca copilul e foarte bine acum, de ce nu doriti sa mai mearga la expertiza? Tot nu inteleg.
Are loc o executare silita unde fara nici o explicatie logica, doar pentru ca au intrat 7 persoane intr-o camera dintre care un politist si tatal copilului pe care acesta nu-l mai vazuse de multe ori, copilul a fost in asa hal traumatizat incat nu a mai iesit 3 luni din casa.
Doamna, cu tot respectul va spun, ori s-a intamplat altceva si nu va amintiti ori povestea dumneavoastra nu sta in picioare deloc.
4. Cadourile trebuie să le dea copilului cel care vine în vizită, pentru ca copilul să se bucure de venirea lui şi de cadou, este şi asta o formă de apropiere între copil şi tată, exact ca şi pensia în natură, cum susţineţi dvs., pentru a simţi copilul că şi celălalt părinte se ocupă de el. Şi e indicat să-i ducă măcar o acadea copilului, nu numai martorii , iar cadoul să-l trimită prin curier, cu taxarea inversă a transportului.
Corect, deci cand mamele empatice arunca ce a cumparat tatal pe scari, nu e ceva ce dumneavoastra ati sustine, nu-i asa?
5. Sunteţi comic.Şi în celulă la închisoare sunt oameni, şi într-o excursie cu prietenii; şi la interogatoriu la Parchet stai la masă vis-a-vis de un bărbat, întâmplător criminalist, şi la restaurant stai la masă vis a vis de un bărbat - iubitul. E o mică diferenţă, ei, nu toată lumea poate remarca.
Asa este, nu ne explicati dumneavoastra?
Cumva pentru ca inainte sa apara acei oameni i s-a spus sa nu plece, ca nu o va mai vedea niciodata pe mama?
Reactia descrisa de dumneavoastra este explicabila in trei situatii respectiv:
a. copil cu anumite probleme psihice
b. copil care in timpul procedurii de executare a fost speriat, maltratat, bruscat
c. copil care a fost montat sa se sperie si sa refuze executarea.
Acum dumneavoastra doriti sa sustineti ca va a flati intr-a 4-a pe care nu multi o pot observa....... E fix povestea cu hainele cele noi ale imparatului.
6. Nu avea numarul dumneavoastra de telefon? Daca insa suspecta ca ati fugit din tara era insa logic sa va caute pe fix. E evident ca omul era convins ca ati fugit din tara. Aveti idee de ce?
7. Eu nu ştiu cum e cu copilul lui againstPAS
Ba stiti, a descris mai sus, ii este dusa de la cateva luni fata la taspe controale si criminalisti si psihologi. Aveam senzatia ca ati citit, asa a parut. puteti sa o faceti acum daca v-a scapat si puteti sa imi raspundeti.
Despre situatia copilei lui asa cum a descris-o ce parere aveti?
Gasiti scuze dat fiind faptul ca e vorba de o mama pe care o sustineti si va e teama ca va stricati ploile daca dezaprobati public comportamentul ei sau va mentineti ideea, cum ca tracasarea copiilor peste tot este traumatizanta?
8. Mai am o intrebare, daca tatal vine la programul de vizita si bunica materna incepe sa tipe si sa il injure si sa scoale blocul in picioare, considerati un comportament care incurajeaza sau descurajeaza legatura unui minor cu nerezidentul care a venit sa il ia? Si tatal a venit calm, civilizat, pasnic, singur.
9.
El nu-şi asumă nimic din ce a dăunat copilului
Si dumneavoastra va asumati ceva?
Va rog sa imi aratati unde ati facut asta. ca in afara de faptul ca e vina fostului si ridicatul naiv din umeri nu pare ca faceti altceva.
Ba da, cautati modalitati prin care minorul fericit si vesel sa nu aiba parte de expertiza ca sa se afle exact cat de fericit si cat de vesel este.