avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ciocolata cu viermi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ciocolata cu viermi

Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut viermii...suna dizgratios, stiu, dar asta e situatia. In fine, m-am simtit rau, am fost la urgenta la spital de unde mi s-a eliberat un document conform caruia mi s-a pus diagnosticul TOXIINFECTIE ALIMENTARA. De asemenea am fotografiat si filmat viermii pe ciocolata si am si doi martori care pot confirma cele spuse de mine.
Intrebarea este:
Pot formula o actiune in pretentii fata de societatea producatoare, o societate germana, cu sanse de succes?
Ce imi recomandati?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Andrei Dina, Avocat
Doamna consilier si eu am acelas ghinion cu viermi in delikat,ai mei sunt uscati ,dar in ciorbita s-au umflat si arata tare bine,opc-ul nu raspunde la tel am incercat sa ii contactez si pe mail dar nu am primit nici un raspuns, nu stiu cui sa ma adresez. Am si bonul de la hipermarket si punga de delikat cu tot cu viermi.
Vedeti ca este si un concurs la Deli-kat! Poate va dau premiul in compensare!B-)
ic a scris:

Doamna consilier si eu am acelas ghinion cu viermi in delikat,ai mei sunt uscati ,dar in ciorbita s-au umflat si arata tare bine,opc-ul nu raspunde la tel am incercat sa ii contactez si pe mail dar nu am primit nici un raspuns, nu stiu cui sa ma adresez. Am si bonul de la hipermarket si punga de delikat cu tot cu viermi.

Si eu m-am enervat tare pe o firma si am sunat la OPC sa incep asa.
Nu pot sa ii contactez.#-o
La mine nu e ceva cu viermi dar m-a enervat atitudinea angajatilor si mai multe lucruri in egala masura.Inventeaza reguli de drept si daca timpul imi va permite ii voi invata ce inseamna respectul si respectarea legii.
O amenda nu inseamna mare lucru dar constiuie un inceput.
:) sper sa aveti timp;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viermisori in delikat ic ic Buna ziua, am cumparat dintr-un hipermarket un pachet de delikat,l-am folosit la cateva feluri de mancare ne dandumi seama ca printre legunele din el se aflau ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita contravaloarea produsului? ContSters42601 ContSters42601 Sa cumparat un aragaz productie romaneasca iar dupa circa 5 luni sa constatat de catre cumparator lipsa de conformitatea deoarece acesta ruginise la ... (vezi toată discuția)
Garantia de neconformitate la incaltaminte Ilinca1958 Ilinca1958 Daca pe site-ul unui magazin este un produs - in speta incaltaminte - prezentat ca fiind de calitate superioara si dupa ce il cumperi, dupa 35 de zile se rupe ... (vezi toată discuția)