Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut viermii...suna dizgratios, stiu, dar asta e situatia. In fine, m-am simtit rau, am fost la urgenta la spital de unde mi s-a eliberat un document conform caruia mi s-a pus diagnosticul TOXIINFECTIE ALIMENTARA. De asemenea am fotografiat si filmat viermii pe ciocolata si am si doi martori care pot confirma cele spuse de mine.
Intrebarea este:
Pot formula o actiune in pretentii fata de societatea producatoare, o societate germana, cu sanse de succes?
Ce imi recomandati?
Pentru lamurire:
Dupa cumpararea ciocolatei am revenit la magazin unde, la cererea mea, vanzatoarea a desfacut cam 10 ciocolate de acelasi gen - toate aveau viermi.
Pentru lamurire:
Dupa cumpararea ciocolatei am revenit la magazin unde, la cererea mea, vanzatoarea a desfacut cam 10 ciocolate de acelasi gen - toate aveau viermi.
INCREDIBIL !
Aveati si martori la acel moment?
Chiar si pe vanzatoare ati putea sa o audiati daca ati fi in criza de martori.
Cu atat mai mult trebuia sa chemati OPC-ul. Ganditi-va nu numai la dvoastra. Ciocolatele acelea ar fi trebuit retrase de la vanzare. Le cumpara un copil, sau o femeie gravida si se nenorocesc.
Sa nu va fie cu suparare, dar faptul ca vreti sa actionati in judecata pe cineva pentru experienta nefericita, este dreptul dvoastra si aveti dreptate sa trageti pe cineva la raspundere, problema care ma intriga pe mine este de ce vreti neaparat sa-l faceti vinovat pe producator? Pe el l-ati tintit din primul dvoasta mesaj. Are mai multi bani, fiind o firma germana? Mie asta imi sugereaza toate mesajele dvoastra. Ca de fapt vreti sa castigati niste bani, multi daca se poate! Poate ma insel. Daca ar fi vinovat producatorul, ma gandesc ca ar mai exista situatii similare si in alte unitati. Ar trebui sa faceti investigatii sa aflati unde se mai vand ciocolatele cu pricina. Ma indoiesc ca s-au produs numai cateva zeci de ciocolate si ca numai magazinul acela le vinde. Daca in alte unitati, ciocolatele nu contin viermi, atunci nu are cum sa fie vinovat producatorul, iar cercul vinovatilor se poate restrange la magazinul cu pricina si la distribuitor. V-ati gandit la asta?
Viermisori in delikat
ic
Buna ziua, am cumparat dintr-un hipermarket un pachet de delikat,l-am folosit la cateva feluri de mancare ne dandumi seama ca printre legunele din el se aflau ... (vezi toată discuția)