Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut viermii...suna dizgratios, stiu, dar asta e situatia. In fine, m-am simtit rau, am fost la urgenta la spital de unde mi s-a eliberat un document conform caruia mi s-a pus diagnosticul TOXIINFECTIE ALIMENTARA. De asemenea am fotografiat si filmat viermii pe ciocolata si am si doi martori care pot confirma cele spuse de mine.
Intrebarea este:
Pot formula o actiune in pretentii fata de societatea producatoare, o societate germana, cu sanse de succes?
Ce imi recomandati?
doamna, conform legii 240/2004 producatorul este direct responsabil. eu am mancat o ciocolata stricata cu sigla acestuia pe eticheta. daca doreste se poate indrepta apoi spre vanzator sau distribuitor...nu e problema mea.
Stimate domnule avocat Dina,
Cred ca impreuna cu o eventuala constatare a unui laborator specializat,aveti toate probele pentru a va fi admisa o actiune in pretentii.Mai cred,ca aveti toate dovezile si pentru o sesizare la OPC.
Nu ar fi rau sa convocati si o conferinta de presa.
Pentru asemena batjocura,cred ca trebuie a existe persoane care raspund si cum aceasta,nu este singura "murdarie" de acest gen,vinovatii trebuie sa plateasca,macar prin desfacerea contractelor de munca,iar firma producatoare sa aiba ce face pentru a-si "spala" numele si renumele
Viermisori in delikat
ic
Buna ziua, am cumparat dintr-un hipermarket un pachet de delikat,l-am folosit la cateva feluri de mancare ne dandumi seama ca printre legunele din el se aflau ... (vezi toată discuția)