Deci de-acum stim....alegem primarul, alegem viitorul prezidentiabil..#-o sau prim ministru. Mi-e si frica sa ma gandesc daca va candida Vanghelie la primaria capitalei si se va alege:O Ca are un noroc porcesc.
Boc, substantiv neutru, un boc, doua boci. In Ardeal un boc e un butuc mic de lemn. Lemnele taiate gata sa fie puse pe foc se vand "taiate boci". Lemnele taiate boci - sau bocul de lemn - mai trebuie doar crapate pentru a fi puse pe foc.
Ce legatura au toate acestea cu demiterea Guvernului ? Nici una, scriam si eu asa, pentru public :blush2:
Nu/i prost Basescu sa piarda Ministrerul de interne si cel de externe la alegeri.Asistam la jocurile de culise basesciene de genul......eu sunt tatucul, fac ceva pe Constitutia voastra, pe criza financiara, pe faptul ca lumea moare de foame si jocurile voastre politice.....Romania este nava mea, eu capitanul si o conduc asa cum vor muschii mei.Atata timp cat sunteti morti de foame va conduc mai usor.#-o
Si uite-asa, buturuga mica (PNL) rastoarna caru' mare (PDL, PSD). Da, dar carul era subred si nasparliu. Cu ce naiba caram sacii din caruta? Ii luam in spinare?
Marionete! Toti sunt niste marionete! Este uluitor cum se aliaza indiferent de culoare atunci cand au un interes comun (prin interes inteleg interes personal, nu un interes national! - iar prin "personal" inteleg al celor care au bagat bani grei ca astia sa se afle acolo unde se afla, au platit, au santajat...)! Ar fi interesant de aflat cine sunt papusarii care trag sforile papusilor denumite politicieni... Desi, daca te uiti in "top 500" poate nu-i greu de ghicit... Zau ca mi-ar placea sa citesc maine-poimaine, interviul unui "prosper om de afaceri" prin care sa spuna care mai este pretul la "bursa" al unui senator, al unui parlamentar, al unui ministru, al unui presedinte.....