avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvernul Boc a fost demis
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvernul Boc a fost demis

[ link extern ]

Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen de previziuni facem. Macar asa, de dragul discutiei.

Eu ma gandesc la faptul ca o sa creasca euro. Pentru ca unii se vor gandi serios sa-si repatrieze valuta.

Alte pareri?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:10, 15 Octombrie 2009
I-am urmarit putin si ieri... si azi... nu au decat o singura grija: alegeri corecte! Ceea ce nu face decat sa sublinieze si sa evidentieze (de parca mai era necesar!) ce "democratie" de doi bani avem... si cele mai interesante sunt comentariile internationale... care numai bune nu sunt.
Vai de noi!
Stiti la ce ora deschide ambasada Canadei? Am auzit ca au multe zone nepopulate... poate facem acolo o Romanica.

PS Nu am afinitati politice, nu am fost de acord cu politica guvernului Boc, dar cand Basescu a pomenit de Parlamentul unicameral (cu care sunt in totalitate de acord) PSD-ul a iesit de la guvernare; cand sa se voteze legea pensiilor au bagat motiunea... poate sunt doar niste coincidente dar ipocrizia partidelor din tara asta nu are unitate de masura!
Da Doamne mintea romanului cea de apoi! Poate asa se va sedimenta clasa politica, vor disparea partidele, partidutele si organizatiile politice de pe scena politica, precum si oportunistii. Poate vom avea si noi o viata politica, sociala si economica macar la limita normalului si a bunului simt. Ca va creste sau euro sau dolarul nu mai conteaza. Sintem invatati, de politicieni, sa traim in frig, foame asteptind ajutoare de pe spatele celor care se spetesc muncind si platind impozite... fara sa primeasca nimic la schimb... Poate, cu aceasta ocazie, va disparea prostia, mediocritatea, de pe scena politica si, vom vedea/zari luminita ...=D>
Sunt optimist pentru ca am vazut ca se poate sa cada un guvern prin motiune in parlament.
E mai bine decat sa fi fost respinsa aceasta motiune. Ar fi ramas acelasi guvern care ar fi continuat sa conduca prin ordonante si prin legi asumate. Poate-si asumau si o lege prin care, fara alegeri, pentru urmatorii 5 ani ramanea acelasi presedinte.
Nimic bun cel putin in viitorul apropiat. Romania e deja sufocata de firmele parlamentarilor pusi pe jaf, ale securistilor, astea nu pot disparea in curand, poate chiar niciodata.Bursa va scadea in continuare, BNR va risipi sute de milioane de euro pentru ca leul sa nu se devalorizeze brusc, oricum se va devaloriza dar nu cred ca-l vor lasa sa cada brusc din cauza efectului psihologic asupra populatiei.Creditarea populatiei si a IMM-urilor nu se va relua, vor fi aceleasi conditii aberante. Dobanzile interbancare vor continua sa creasca si ele, BNR nu are ce face pentru ca nu avem economie avem doar bani luati cu imprumut de la FMI.Daca e cineva care va aplauda frenetic propunerea lui JK ca si prim ministru, va fi curand dezamagit amarnic.Si chiar daca JK are cele mai bune intentii.Nu poate face nimic singur.Indiferent ca e independent, dela PSD PNL PDL sau orice alta formatiune politica interesele financiare personale sunt mult deasupra intereselor romanilor.Nici in 20 de ani nu vad schimbari majore.O sa ziceti ca sunt pesimist.Ati vrea voi!!!Sunt cat se poate de realist.
PS sa nu uit de perceptia de risc, dobanzile mai mari la care se va imprumuta Romania, caci economia "duduie" dar nu sunt bani de salarii si pensii. :))
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
ContSters72658, utilizator
Nu trebuie sa tragem mari sperante.
Octavian Paler spunea ca puroiul reprezentat de clasa politica romaneasca isi trage seva din abcesul societatii romanesti.
Indiferent cine vine la putere va proceda la fel ca si pana acum. Materialul din care sunt construiti atat politicienii cat si romanii, in general, este aproape acelasi, in 90 % din cazuri.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)
Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)